border=0

Beste klopdoos voor thuisespresso: 2019-beoordeling

De klopbox is het over het hoofd gezien accessoire dat naast elke espressomachine wordt gevonden. Hoewel het ontwerp eenvoudig en functioneel is, kon ik me niet voorstellen dat ik thuis koffie zou zetten zonder.

Dat is de reden waarom we in dit bericht de beste knockbox-keuzes voor thuisgebruik vermelden. Er is ook een korte maar handige koopgids hieronder.

Meer...

Mijn vertrouwde klopkist.

Denk er eens over na: je maalt je koffie, trekt je espresso en gooit dan de puck weg - waar stop je die?

Natuurlijk kun je je weg naar je prullenbak doen, maar wie wil zijn portafilter kloppen waar bacteriën zich verzamelen, om nog maar te zwijgen van de lekkende overtollige espresso die op je keukenvloer zal druppelen.

Het is veel eenvoudiger in één beweging om de portafilter een stevige knal te geven op uw vertrouwde klopkist die direct naast uw espressomachine staat.

Hieronder vind je de beste klopdozen voor thuis.

5 beste knock-box keuzes

afbeelding

Naam

Materiaal

Prijs

Grindenstein-klopdoos

Keuze van de redactie

Kern van kunststof en roestvrij staal

$

Gegoten en polymeer

$

Kern van kunststof en roestvrij staal

$

Roestvrij staal

$$

Roestvrij staal en esdoorn

$$

Koopgids voor Mini Knock Box

Net als mijn bericht over espressostampers, kunnen klopdozen variëren van eenvoudige plastic dozen tot dozen met handgemaakte houten buitenkanten.

Maar een doos is een doos.

Ze doen allemaal hetzelfde.

Dus een plastic klopkist van $ 20 doet zijn werk net zo goed als een roestvrijstalen klopkist van $ 50.

ECHTER ... je moet toch rekening houden met duurzaamheid.

Ik koos voor een Grindenstein Knock Box voor mijn thuisinrichting . Ik heb het ongeveer drie jaar gehad en het heeft zijn werk goed gedaan - zelfs met een kleine scheur in het plastic aan de zijkant dankzij mijn enthousiaste kloppen, maar het werkt nog steeds ... totdat ik het helemaal heb gemorst - hoewel het een roestvrijstalen kern heeft, dus het is twijfelachtig.

Was een beetje enthousiast met mijn kloppen ...

Drie jaar gebruik voor een plastic klopkast van $ 20 met een roestvrijstalen kern - niet slecht. Ik heb mensen vijf jaar >
bit more up front. Maar als je liever iets groters hebt en er ook opvallend uitziet in je keuken, moet je overwegen om een ​​volledig roestvrijstalen klopkast te kiezen, hoewel het van tevoren iets meer kost. Letterlijk 20 dollar of zo meer.

Uiteindelijk is het een kosten-batenargument. Een doos is een doos. Maar wanneer ik eindelijk mijn klopkist breuk (als het ooit gebeurt), zal ik het waarschijnlijk vervangen door een andere Grindenstein, gezien de betaalbare prijs.

Voor de hand liggende Barista Opmerking: als u zich in een commerciële of groot volume bevindt, is een volledig roestvrijstalen klopkast een brainstorm. Als u gewoon een klopkist voor thuis krijgt, kies dan iets dat past bij uw budget en keuken. Ik ben graag flitsend, vandaar het rood.

Klopkist beoordelingen

Grindenstein-klopdoos

De Grindenstein is een plastic klopkist met een roestvrijstalen kern en is voor veel koffieliefhebbers de be>klopkast geworden. Het is groot genoeg om 5-10 pucks koffie te bevatten en stevig genoeg om minstens drie jaar zonder schade mee te gaan (in mijn ervaring). Ik twijfel er echter niet aan dat het >

De stang in het midden heeft een rubberen afdekking en fungeert als een geweldige schokdemper die het geluid van de kloppende beweging dempt. Het komt in drie kleuren: rood, zwart en zilver en kost ongeveer $ 20. Het is 4 x 4 x 4 inch groot.


Breville Knock Box

Het eerste dat je opvalt aan Breville Knock Box is dat het ongeveer twee keer de verticale grootte van de Grindenstein hierboven is. Dit betekent dat je nog veel meer koffiepucks kunt bewaren voordat je de doos moet legen.

Dit is geweldig als je een groter huishouden hebt dat meerdere koffiesoorten per dag maakt, omdat je het niet zo vaak hoeft te legen. Zorg ervoor dat je het niet vergeet, anders krijg je een mooie schimmelopbouw - hete espressopucks zijn de ideale voedingsbodem.

Qua bouwkwaliteit heeft het een robuuste gegoten buitenkant met een interne kunststof behuizing en rubberen stamper. Krijg deze zeker als je denkt dat je een grotere puckcapaciteit nodig hebt. Het is 6,8 x 7 x 7,2 inch groot.


Cafelat Knock Box

De Cafelat is de naaste concurrent van de bovenstaande Grindenstein en heeft een vergelijkbare bouwkwaliteit en grootte. Het maakt ook gebruik van een combinatie van kunststof en een roestvrijstalen kern, maar het be>

Op het eerste gezicht denk je misschien dat het er in de kloppende beweging uitkomt, maar het zegt eigenlijk dankzij een slim ontwerp. Het andere verschil is dat het in veel meer kleuren komt: zwart, bruin, lichtblauw, oranje, rood en geelgroen. Het is een geweldige optie als u uw keuken wilt opvrolijken. Qua capaciteit is het 5,3 x 5,3 x 5,1 inch.


Rattleware Knock Box

De volgende is de volledig roestvrijstalen Rattleware . Het is de zwaarste klopkast op deze lijst omdat deze is gemaakt van volledig gelast roestvrij staal met een poedercoating van metaal.

De stang in het midden van de doos is gebonden door rubber om elk geluid te dempen, net als zijn onderste voeten om schokken te verminderen en elke beweging die krassen kan veroorzaken te voorkomen. In termen van capaciteit kan het een groot volume pucks bevatten met zijn 7,2 x 6,8 x 5 inch-formaat, en is het de beste klopdoos voor klein commercieel gebruik op deze lijst, evenals prosumentenopstellingen.


Rammelaar Houten Klopkist

Eindelijk is de Rattleware Maple Knock B ox een goed alternatief voor de zware hierboven als je de voorkeur geeft aan het uiterlijk van hout in je keuken. Het interieur is volledig roestvrij staal met gelaste hoeken, dus er is geen kans dat het breekt.

Het deelt ook dezelfde rubberen staaf om geluid en rubberen voetjes te absorberen om krassen en beweging te voorkomen. De afmetingen van 5,5 x 6 x 4 inch geven het een geweldige capaciteit om elk groot volume koffiehoudend huishouden aan te kunnen.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

19 januari 2019

Waar te koop K Cups goedkoop: 5 opties onthuld

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016