5 Beste koffiezetapparaat met grinder: Grind and Brew 2019

Wil je het geheim weten voor het maken van stom heerlijke koffie?

before br ewi ng ! Het antwoord is simpel: maal verse koffie net voor het brouwen !

Daarom is het van essentieel be>

Meer...

Lees verder om onze lijst met de beste koffiezetmachines voor het zetten van de meest verse (gestroomlijnde) koffie te bekijken. Evenals een diepgaande koopgids voor koffiezetapparaten.

Top 5: Beste koffiezetapparaat met grinder

Foto

Koffie Type

Slijper

Prijs

Druppel koffie

wetsteen

Druppel koffie

wetsteen

Druppel koffie

Blad

Espresso / Latte

wetsteen

Espresso / Latte

wetsteen

Elk van de bovenstaande machines verschilt een beetje van de andere - vooral het soort koffie dat het maakt: druppelkoffie, espresso en latte. Maar ze delen allemaal dat ene be>
Kies degene die het soort koffie maakt dat u lekker vindt, terwijl u uw budget en gewenste bouwkwaliteit in evenwicht houdt.

Hieronder vindt u onze handige koopgids over koffiezetapparaten met ingebouwde slijpmachines en beoordelingen.


Grind and Brew Grinder Guide

In het verleden betekende het malen van verse koffie dat je je molen eruit haalde, malen, meten en naar je koffiezetapparaat snuffelen terwijl je ervoor zorgde dat er niets morste.

Maar vandaag zijn er koffiezetapparaten met interne molens die dit proces stroomlijnen. Met een druk op de knop kunt u uw bonen malen en uw joe meteen brouwen.

Dus als het gaat om het kopen van een koffiezetapparaat met een ingebouwde molen, is het eerste waar je naar moet kijken de molen zelf . Is het van goede kwaliteit? En wat voor soort grinder is het?

Ik heb dit onderwerp al uitvoerig behandeld in mijn bericht over de bovenste externe koffiemolens, maar hier gelden dezelfde principes.

Er zijn twee soorten slijpmachines waaruit u kunt kiezen: braam en mes.

Burr grinder links, mesgrinder rechts.

1. Burr Grinders: dit zijn de beste voor het zetten van koffie. Ze werken door twee bramen (schijven met tanden) te laten draaien om koffie in gelijkmatige deeltjes te malen. De meeste koffiezetapparaten gebruiken conische bramen omdat ze compacter zijn, maar sommige gebruiken ook plat. Beide soorten maken goede koffie.

2. Blade Grinders: Blade grinders moeten worden vermeden, tenzij je een klein budget hebt, omdat ze koffie van mindere kwaliteit produceerden. Ze werken door een draaiend mes te snijden en de koffiebonen te splitsen voordat ze worden geëxtraheerd. Dit resulteert in een ongelijke extractie, die grote invloed heeft op de smaak van uw koffie.

Waarom zijn braamkoffiezetapparaten beter dan mes?

De be>uniforme deeltjes malen , terwijl mes slijpmachines de koffiebonen snijden en splitsen. U kunt het verschil in de maalkwaliteit hieronder zien.

Een gelijkmatige maling resulteert in een heerlijk smakende koffie, omdat de koffie gelijkmatig wordt geëxtraheerd . Terwijl een ongelijkmatige maling betekent dat de extractie sporadisch zal zijn, met een grote kans dat de maling in je beker terechtkomt.

Het is dus logisch om een ​​koffiezetapparaat met een slijpmachine te pakken in plaats van een mes - tenzij je op zoek bent naar een echt goedkope.

Alle koffiezetapparaten die onze lijst hebben gemaakt, hebben braam koffiemolens behalve het budget Gourmia (het is goed als je niet veel geld wilt uitgeven).


Beste beoordelingen voor malen en brouwen

Hieronder vindt u beoordelingen van de beste koffiezetapparaten met hierboven vermelde slijpmachines. Elke beoordeling is onderverdeeld in een categoriewinnaar.

Winnaar: Breville Grind Control

Onze keuze voor het beste maal- en brouwkoffiezetapparaat is de Breville Grind Control . De Breville is beter dan zijn concurrenten dankzij zijn technische functies, precisieslijpen en prachtig industrieel ontwerp.

Maar wat de Breville echt onderscheidt van andere koffiezetapparaten op deze lijst, is dat hij een van de weinige is met een ingebouwde conische koffiemolen. De molen doet geweldig werk in het maken van consistent smakelijke koffie met zijn door zwaartekracht gevoede trechter en 8 sterktes. Het is een koffiezetapparaat zonder gedoe dat er geweldig uitziet.

Qua grootte is de Breville iets groter dan andere koffiezetapparaten die binnenkomen op 14 x 9 x 17 inch. Dit komt omdat het de extra ruimte nodig heeft om de interne molen, bonencontainer en vooral de 12-kops thermische karaf die bij de machine wordt geleverd, te passen. De buitenkant is van geborsteld roestvrij staal en moet het beste koffiezetapparaat op de markt zijn - een trend die Breville met al zijn koffiemachines voortzet.

Gemakshalve heeft de Breville alle technische functies die u van een modern koffiezetapparaat zou verwachten. Ten eerste heeft het de allerbe>

Pros

 • Maal en brouw één kopje of kan.
 • Programmeerbare sterkte en "stijgfunctie"
 • Auto ochtend start

Cons

 • Een beetje duurder vanwege het geweldige ontwerp

Runner Up: Cuisinart Grind Brew

De Cuisinart Grind en Brew was een nauwe loper tot de Breville. In feite deelt het veel van dezelfde functies: een ingebouwde slijpmachine, automatische startfuncties en digitale displays.

De Breville heeft echter gewonnen vanwege zijn superieure ontwerp en extra technische functies. De Breville is bijvoorbeeld een volledig roestvrijstalen constructie, terwijl de Cuisinart een combinatie van kunststof en roestvrij staal gebruikt in zijn ontwerp.

Maar dit is niet noodzakelijk een slechte zaak omdat het de kosten van de machine helpt verlagen. Het andere kenmerk dat het mist, is de grotere aanpassing. Hoewel de Grind and Brew sterkte-instellingen heeft, heeft hij niet zoveel als de Breville, noch kan hij één kopje koffie per keer zetten zoals de Breville. Het is een volle pot of niets.

Maar het laatste punt dat je tussen deze twee koffiezetapparaten moet vergelijken, is hun prijs. De Grind and Brew is meestal 40-50 dollar goedkoper dan de Breville. Dus als de paar extra functies en het beetje betere ontwerp u niet bezighouden, raden we u aan in plaats daarvan de Grind and Brew op te pakken. Het ziet er nog steeds geweldig uit in elke keuken, misschien ziet het er net iets minder hightech uit, maar niet iedereen houdt toch van het hightech-ontwerp.

Pros

 • Programmeerbaar opstarten
 • Kan sterkte- en maalinstellingen instellen
 • Burr koffiemolen

Cons

 • Kan alleen een volledig kan maken

Budget kiezen: Gourmia koffiezetapparaat

Als u op zoek bent naar een goedkoop koffiezetapparaat met een molen, is de Gourmia Grind and Brew een goede optie. Het is het enige koffiezetapparaat op deze lijst onder de $ 100 en het heeft veel van de functies die zijn duurdere tegenhangers hebben.

De Gourmia heeft bijvoorbeeld een programmeerbare automatische startfunctie voor de ochtenden, een ingebouwde molen, programmeerbare sterkte-instellingen en digitaal display.

Nu meer dan de helft van de prijs van ons beste maal- en brouwkoffie- apparaat is, zijn er uiteraard enkele compromissen te sluiten. De bouwkwaliteit van de machine is bijvoorbeeld niet zo goed als de anderen op deze lijst en het is geen karaf, maar een glazen constructie, wat betekent dat het zijn warmte niet zo >
Het grootste nadeel van deze machine is dat de interne slijpmachine een "mes" -systeem gebruikt in plaats van een "slijpmachine". Dit betekent dat de molen de koffiebonen in de trechter snijdt en splitst in plaats van ze tot gelijkmatige deeltjes te malen. Dit resulteert in ongelijke extracties. Als u echter gewoon een sterke infuuskoffie wilt voor een redelijke prijs en niet al te druk bent over consistentie, moet deze machine nog steeds op uw lijst staan.

Pros

 • Zeer betaalbaar
 • Auto ochtend opstarten
 • Makkelijk te gebruiken

Cons

 • Blade grind maakt inconsistente extractie
 • Niet zo goede bouwkwaliteit
 • Niet zo verstelbaar

Beste Espresso: DeLonghi Magnifica

make espresso, you should check out the Delonghi Magnifica. Als je op zoek bent naar een superautomatische espressomachine die op commando bonen maalt en espresso maakt, moet je de Delonghi Magnifica eens bekijken.

In tegenstelling tot de koffiezetapparaten hierboven is dit de eerste machine op deze lijst die zich richt op het maken van op espresso gebaseerde dranken zoals lattes en cappuccino. Als u deze verkiest boven druppelkoffie, is de Magnifica beter geschikt voor u. Let op: het is een koffiezetapparaat voor één portie met een ingebouwde molen.

De Delonghi Magnifica is een gedeeltelijk automatische espressomachine, dit betekent dat het alleen het koffie malen en espresso maken automatiseert. In plaats daarvan is het uitgerust met een geassisteerde dampende toverstaf als u een schuimige cappuccino wilt maken. Dit maakt de Magnifica veel goedkoper in vergelijking met volautomatische koffiezetapparaten die uiteindelijk kosten in het bereik van $ 1000 +.

Pros

 • Espressomachine met één druk op de knop
 • Kan amerikaanse koffie met dripstijl maken
 • Snel opstarten en gemakkelijk te gebruiken

Cons

 • Geen automatische melkopschuimer, kan apart kopen.
 • Geen automatische ochtendstart zoals koffiezetapparaten

Ook goed: Breville Barista Express

De Breville Barista Express is een van mijn favoriete espressomachines in het algemeen en ik heb er hier een diepgaande recensie over geschreven. Ik vind het leuk omdat het vanuit een perspectief van espresso maken alles heeft wat de gemiddelde koffieliefhebber nodig heeft om thuis geweldige koffie in barista-stijl te maken.

Nu, in vergelijking met de koffiezetapparaten hierboven, is er een be>
Als u graag meer koffie wilt zetten, is dit een geweldige optie voor u. Anders als u een espressomaker met een molen wilt die meer geautomatiseerd is, zou de bovenstaande Delonghi de betere optie zijn.

Pros

 • Kan koffie van barista-kwaliteit maken
 • Bedien elk element van koffiezetten
 • Snel ketelsysteem

Cons

 • De meest praktische machine op deze lijst kan echter de beste koffie maken na ervaring.

En dat maakt ons koffiezetapparaat compleet met interne molenlijst. Als je vragen hebt over het kopen van een koffiezetapparaat, laat dan een reactie achter en ik help je verder.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

03 jun, 2018

5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016