border=0

Welkom bij Latte Art Guide!

Hallo ik ben Ivan en welkom bij Latte Art Guide! Een kleine plek op internet waar kennis wordt gedeeld over koffiezetten, latte art en barista-nieuws.

Het doel van deze blog is tweeledig. Ten eerste om beginnende barista's te voorzien van de basiskennis en geavanceerde kennis van koffiezetten, en ten tweede om een ​​online community te creëren waar mensen hun kennis over koffie kunnen lezen en delen.

een beetje over mij

Toen ik aan mijn reis naar het land van het hoger onderwijs begon, raakte ik snel gewend aan de drank van keuze van alle universitaire studenten - koffie. Dat rijke, smakelijke, warme drankje gevuld met goedheid met cafeïne werd al snel mijn favoriete drankje en zo begon de passie.

Ik wilde meer leren over koffie, hoe het werd gemaakt, de verschillende smaken en waar het vandaan kwam. Ik begon zoveel mogelijk onderzoek te doen en te leren, dus het leek een natuurlijke ontwikkeling om een ​​part-time barista te worden tijdens mijn studie.

Vandaag heb ik meer dan 5 jaar ervaring in het maken van koffie in zowel drukke als boetiekcafés waar ik mijn passie voor de boon ontwikkelde. Ik heb deelgenomen aan meerdere latte art- en koffiecompetities en heb ook andere barista's getraind in het maken van koffie.

Ik ben hier om mijn kennis te delen op een eenvoudige en boeiende manier die hopelijk uw interesse in koffiezetten zal informeren, vermaken of opwekken, of zelfs kan helpen u de juiste latte-machine voor uw huis te vinden.

Contact opnemen?

Als je wilt informeren naar het plaatsen van een gast, adverteren of me een persbericht wilt sturen, stuur me dan een e-mail op latteartguide@gmail.com en ik neem contact met je op.

Bedankt voor het >

Ivan.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

29 april, 2019

AeroPress Go: Eerste blik op de komende vernieuwing

24 nov. 2016

23 Black Friday en Cyber ​​Monday Coffee Deals 2018

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016