border=0

Categorie archieven voor accessoires

Waar K Cups goedkoop kopen: 5 opties onthuld

Het mooie van Keurig en hun K-cups is dat je met een druk op de knop heerlijke koffie kunt zetten. Maar hier is de kernlijn: die k-cup-pods beginnen na een tijdje in je heupzak te raken, dus vandaag onthullen we 5 plaatsen waar je goedkope k-cups kunt kopen! Niemand mag blut gaan en voldoen aan hun ver>

Lees verder

AeroPress Review: Barista Unboxing en Smaaktest - 2019

Er gebeurde iets vreemds met Kerstmis, ik kreeg een AeroPress van zowel mijn zus als mijn vriendin. Het betekent dus dat ik er een heb om uit te testen in deze AeroPress-recensie en een om weg te geven aan mijn e-mailabonnees. Ik zal snel een explosie sturen. Lees verder voor mijn eerste indrukken.

Lees verder

Beste klopdoos voor thuisespresso: 2019-beoordeling

De klopbox is het over het hoofd gezien accessoire dat naast elke espressomachine wordt gevonden. Hoewel het ontwerp eenvoudig en functioneel is, kon ik me niet voorstellen dat ik thuis koffie zou zetten zonder.

Dat is de reden waarom we in dit bericht de beste knockbox-keuzes voor thuisgebruik vermelden. Er is ook een korte maar handige koopgids hieronder.

Lees verder

Waar Nespresso Pods kopen: 5 alternatieven onthuld

Of je net een nieuwe Nespresso hebt gekocht of de jouwe een tijdje hebt gehad. Ik wed dat je de frustratie kent van het tekort aan Nespresso-pods!

Nu is je eerste gedachte misschien een bezoek aan je lokale Nespresso-winkel ...

Natuurlijk is dit misschien de snelste optie, maar als je dit doet, mis je een world hele wereld van alternatieve pods en besparingen.

In deze gids zal ik je laten zien waar je Nespresso-pods kunt kopen die je geld besparen en je smaakpapillen ontploffen.

Lees verder

Beste Espresso Tamper For Home: A Barista's Guide 2019

De beste espressostampers zijn voor barista's, zoals sneakers voor sneaker-heads.

Lees verder