border=0

8 Beste Warme Chocolademakers Voor Hopeloze Chocoholics - Review 2019

In de koude wintermaanden is er niets beters dan stoer worden met een heerlijke warme chocolademelk in de hand. Dat is waarom ik de beste warme chocolademakers ontdek om je hunkering naar cacao te automatiseren.

Meer...

Winnaar: Mr Coffee Cocomotion

Na het bekijken van alle modellen, het vergelijken van hun functies en het op de proef stellen, heb ik vastgesteld dat de beste machine voor warme chocolademelk de Cocomotion is. Het is de perfecte mix tussen prijs, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Controleer prijs

Waarom een ​​warme chocolademaker kopen?


Het voor de hand liggende antwoord is: waarom niet ?!

Maar serieus, er zijn enorm veel voordelen van het kopen van een warme chocolademaker in plaats van het met de hand te maken.

1. Warme chocolademelk in bulk

Ten eerste is het veel gemakkelijker om warme chocolademelk in bulk te maken. Ik weet uit persoonlijke ervaring dat het maken van hete choc voor het hele gezin jaren duurt! Het is veel efficiënter om 4 grote mokken te maken met een machine voor warme chocolademelk. Voeg gewoon alle ingewanden toe, druk op start en alles is klaar om te gaan.

2. Makkelijk schoon te maken

Opruimen is belachelijk eenvoudig. Het gaat alleen om een ​​snelle stijging met zeepwater onder een kraan. Geef het droog en het is weer klaar voor gebruik.

3. Veel plezier met experimenteren

Wees creatief en begin met het mengen van smaken en siropen om op maat gemaakte warme chocolademelk te maken. Misschien voeg je echte chocoladeblokken toe of strooi je er vlokken over. Het is al goed. Vergeet de marshmallows niet.

De beste keuzes voor warme chocolademelk


Topkeuze: Mr Coffee Cocomotion


Voordelen: Automatisch uitschakelen.
Nadelen: Wit ontwerp kan chocoladevlekken aantrekken.

Laat je niet misleiden door zijn naam, de Cocomotion van Mr Coffee maakt een gemiddelde warme chocolademelk. Voeg gewoon cacao, melk toe en druk op - zo simpel is het! De warme chocolademelk schuimt en warmt perfect op voordat hij automatisch wordt uitgeschakeld. Het heeft de capaciteit om 4 grote mokken warme chocolademelk te maken en is zeer kindvriendelijk.

Naar mijn mening is Cocomotion de beste warme chocolademaker die er op dit moment is, simpelweg omdat het de perfecte balans is tussen kosten, bouwkwaliteit, capaciteit en gebruiksgemak.

[Kopen op Amazon]


Budgetkeuze: Nostalgia Hot Chocolate Maker

Voordelen: Great price.
Nadelen: geen automatische uitschakeling.

Met een geweldige instapprijs biedt de Nostalgia voldoende kracht om elke chocoladeliefhebber gelukkig te maken. Het heeft een handige kraan waarmee je je drankje naar behoefte kunt schenken en is groot genoeg om 4 mokken chocola te produceren.

Het be>

[Kopen op Amazon]


Selectie voor volwassenen: Breville Hot Chocolate Maker

Voordelen: roestvrijstalen ontwerp, aanpasbaar.
Nadelen: Lagere capaciteit dan goedkopere modellen.

Voor degenen die van het uiterlijk van roestvrij staal houden, is de Breville-chocolademaker perfect voor chocoholics voor volwassenen. Het ziet er geweldig uit naast al je apparaten en als iemand vraagt ​​wat het is, kun je zeggen dat het een "theeketel" is ... niet je stoute kleine traktatie. We zijn tenslotte gezonde individuen. Het kan 25 gram warme chocolademelk maken met de mogelijkheid om je temperatuur, melkdichtheid en automatische uitschakeling vooraf in te stellen. Het is de meest "hightech" warme chocolademaker. Het kan ook worden gebruikt als een geweldige melkopschuimer voor uw lattes.

[Kopen op Amazon]


High End: 5l commerciële warme chocolademaker

Voordelen: The best hot chocolate maker. Periode.
Nadelen: het is verdomd duur / ontworpen voor cafés.

Alleen voor serieuze chocaholics, de 5L kan tot 1,3 liter warme chocolademelk bevatten en is uitgerust met een >

[Kopen op Amazon]


Goed alternatief: Mr. Coffee BVMC-HC5

Voordelen: goede prijs, handig dienblad om chocolade op te lossen
Nadelen: Bit kleinere capaciteit vergeleken met Cocomation

De MVMC-HC5 is de variant van de Cocomotion die een paar extra functies heeft, voornamelijk uitgerust met een optionele "chocoladetray" waarmee u hele blokken chocolade in de machine kunt oplossen. Dit opent een wereld van Willy Wonka-mogelijkheden. Qua capaciteit is hij iets kleiner dan de originele Cocomotion, maar hij heeft nog steeds die automatische uitschakeling waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

[Kopen op Amazon]

Best te vermijden: West Blend Hot Cocoa Machine

Voordelen: goedkoopste prijs.
Nadelen: geen automatische uitschakeling, slechte bouwkwaliteit.

De West Blend is een andere goedkope cacaomaker. Het heeft de capaciteit om 4 mokken warme chocolademelk te maken en wordt ook geleverd met een automatische uitschakeling, zodat u hem niet in de gaten hoeft te houden. Ik heb echter geconstateerd dat deze machine ontbreekt op de afdeling bouwkwaliteit, omdat veel mensen hebben geklaagd over knoppen die vallen en het geluid ervan. Ik zou aanraden om in plaats daarvan voor een van de heer Coffees te gaan.

[Kopen op Amazon]

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

19 januari 2019

Waar te koop K Cups goedkoop: 5 opties onthuld

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016