border=0

Categoriearchief voor de basis

Wat is een platte witte koffie?

Bestel een platte witte in de Verenigde Staten en je krijgt waarschijnlijk een blanco uiterlijk van je barista. Leg het hun uit en het kan hun vergeven worden dat ze het als een latte aanmerken. En terecht, want het be>

Lees verder

Reinigingstips voor koffiemachines voor professionele barista's

Veel factoren spelen een rol bij het produceren van een perfecte espresso , maar die cafés en mensen die echt uitblinken in het zetten van uitstekende koffie, hebben een paar gemeenschappelijke kenmerken, waaronder consistente reinigingstechnieken.

Lees verder

The Great Debate: How To Make A Cafe Latte

Het café latte is een fel betwist drankje. Er lijkt veel discussie te zijn over hoe je een café latte kunt maken. Niet alleen met betrekking tot de hoeveelheden melk en espresso die erin passen, maar ook in de presentatie.

Lees verder

Hoe maak je thuis geweldige Turkse koffie

Turkse koffie, ook bekend als Griekse koffie, is een traditioneel drankje dat op een kookplaat wordt gebrouwen. De stijl is afkomstig uit het Midden-Oosten en heeft een sterke, rijke, stroopachtige smaak.

Lees verder

Hoe maak je een geweldige ijskoffie

Of het nu winter of zomer is, een ijskoffie is een verfrissend drankje dat in een mum van tijd kan worden gemaakt. Dit is een eenvoudig recept voor ijskoffie dat zeker aan uw ver>

Lees verder