AeroPress Go: Eerste blik op de komende vernieuwing

Er gaat een buzz door de koffiecommunity als er een nieuwe AeroPress wordt uitgebracht - de " AeroPress Go ". Dit is de eerste verversing van het zeer geliefde koffiezetapparaat in de kamer sinds het 15 jaar geleden voor het eerst uitkwam. De AeroPress Go werd onthuld op de Specialty Coffee Expo in Boston en is ontworpen voor reizen. Laten we het komende product bekijken, inclusief een videodemonstratie.

Lees verder

Waar K Cups goedkoop kopen: 5 opties onthuld

Het mooie van Keurig en hun K-cups is dat je met een druk op de knop heerlijke koffie kunt zetten. Maar hier is de kernlijn: die k-cup-pods beginnen na een tijdje in je heupzak te raken, dus vandaag onthullen we 5 plaatsen waar je goedkope k-cups kunt kopen! Niemand mag blut gaan en voldoen aan hun ver>

Lees verder

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

Wat is beter dan een ochtendkoffie? Een koffie gemaakt van een chique roze koffiezetapparaat natuurlijk! Het laat niet alleen je keuken opvallen met kleur, maar laat je persoonlijkheid schitteren met cafeïnehoudende goedheid.

In deze gids heb ik de 13 beste roze koffiezetapparaten vermeld. Je vindt alle soorten koffiezetapparaten op een rij: roze koffiepotten, espressomachines, keuirgs en meer. De lijst bevat zowel betaalbare koffiezetapparaten als die meer geschikt zijn voor de liefhebber.

Lees verder

5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Na 12 uur onderzoek naar het volledige koffiebereik van Nespresso hebben we vastgesteld dat er niet één maar twee zijn   beste Nespresso-machines. Voor de espressoliefhebbers is het de Essenza Mini . Voor de cappuccino-liefhebbers is dit de Lattissima One . Lees verder om erachter te komen waarom we twee winnaars moesten kiezen.

Lees verder

5 Beste koffiezetapparaat met grinder: Grind and Brew 2019

Wil je het geheim weten voor het maken van stom heerlijke koffie?

before br ewi ng ! Het antwoord is simpel: maal verse koffie net voor het brouwen !

Daarom is het van essentieel be>

Lees verder
2 316 1 2 316