border=0

Beste Espresso Tamper For Home: A Barista's Guide 2019

De beste espressostampers zijn voor barista's, zoals sneakers voor sneaker-heads.

Lees verder

Jura Z6 Review: Goodbye Baristas, Hello Automation

De robots nemen onze taken over en stelen! Hun nieuwste slachtoffer in hun zoektocht naar wereldheerschappij ... jouw lokale barista. Of dat zou je denken na het gebruik van Jura's nieuwste creatie. Ontdek waarom ik achterbleef in mijn laarzen in deze Jura Z6-review.

Lees verder

Mr Coffee Barista Espresso Maker Review - The Entry Level Champ

In de wereld van koffie brengt het woord "Mr Coffee" gedachten naar voren als goedkoop en slechte bouwkwaliteit, waarom beveel ik het in vredesnaam aan als een fatsoenlijke instapmachine !? Ontdek meer in deze Mr Coffee Cafe Barista review.

Lees verder

Breville Infuser Review - Is het de moeite waard om te kopen?

The Infuser is Breville's middelmatig geprijsde espressomachine die je ochtenden wil caffineren. Het is een interessant aanbod omdat het geen budgetmachine is en het duurste model in hun assortiment ook niet is. Dus het roept de vraag op - is het een aankoop waard? Het korte antwoord: ja. Lees meer in deze Breville-zetgroeprecensie of klik hier om de prijs te controleren.

Lees verder

8 Beste Warme Chocolademakers Voor Hopeloze Chocoholics - Review 2019

In de koude wintermaanden is er niets beters dan stoer worden met een heerlijke warme chocolademelk in de hand. Dat is waarom ik de beste warme chocolademakers ontdek om je hunkering naar cacao te automatiseren.

Lees verder