border=0

Beste Latte-machineplecties voor thuis Barista 2019

Heb je ooit een thuisbarista willen zijn, maar maakte je je zorgen over de kosten van een latte-machine? Ik ben hier om je te vertellen dat het niet zo duur is als je misschien denkt.

Het kan zelfs redelijk betaalbaar zijn om uw vrienden te vermaken met drankjes van cafékwaliteit, comfortabel vanuit uw eigen huis. Daarom geef ik je de komende weken een gids met alle items die nodig zijn om een ​​thuisbarista te worden.

Vandaag kijken we naar de beste latte-machines. Hier is de leegloop van de apparatuur die u nodig heeft.

Meer...

De hulpmiddelen die u nodig hebt om thuis de perfecte koffie te zetten.

De essentiële latte-machine

Laten we beginnen met het duurste item op de lijst en wat u gaat gebruiken om uw koffie te zetten, de espressomachine, ook bekend als een latte-machine.

De prijzen voor binnenlandse latte-machines kunnen variëren van $ 100 tot $ 2000 +.

price range. Ja, dat is een grote prijsklasse. Maar meestal geldt: hoe meer u betaalt, hoe beter de machine u krijgt en hoe beter de koffie die wordt gezet.

Maar er zijn altijd uitzonderingen op deze regel, zoals de Barista Express die het vermogen en de prijs van koffie combineert.

Vandaag werken we ons een weg omhoog van geweldige latte-machines op instapniveau naar enkele van hun duurdere tegenhangers. Hieronder vindt u onze vergelijkingstabel en vervolgens individuele beoordelingen van elke machine.

7 Beste Latte-machinevergelijking

Latte Maker

Type

Prijs

Onze beoordeling

Breville Barista Express

Semi automatisch

$$$

5/5

Mr Coffee Latte Maker

automatisch

$

3,5 / 5

Breville Dual Boiler

Semi automatisch

$$$$

5/5

Delonghi 15 Bar

Semi automatisch

$

3,5 / 5

Gaggia Classic

Semi automatisch

$$

4/5

Delonghi Magnifica

Super automatisch

$$

4/5

Krups Espresseria

Super automatisch

$$

3/5

Latte-machines op instapniveau

Niet iedereen is bereid om te veel te investeren in een latte-apparaat voor thuis, vooral als ze net beginnen aan hun koffiereis. De onderstaande zijn uitstekende startpunten voor mensen die kennis maken met de wereld van espresso.

De'Longhi Pump Latte Machine

De De'Longhi is een kleine en compacte espressomachine waarmee zowel koffiepads als gemalen koffie kunnen worden gebruikt. Dit dubbele systeem voor het maken van espresso is geweldig voor mensen die willen wisselen tussen verse koffie en koffiepads. Het heeft dubbele thermostaten die zorgen voor de perfecte temperatuur voor espresso en is uitgerust met een standaard melkopschuimer die geschikt is voor instapbarista's.


Mr. Coffee Latte Maker

De Mr. Coffee Latte Maker is een automatische latte-machine op instapniveau. Het unieke verschil voor de heer koffie is dat het het melkstoomproces automatiseert in plaats van het espresso-extractieproces. Dit neemt op zijn beurt een aantal uitdagingen weg voor mensen die fan zijn van een schuimige cappuccino maar die zelf moeite hebben met het stomen van melk. Alles wat je doet is in de melk doen, op een knop drukken en de gestoomde melk laten komen. U zult snel genieten van uw cappuccino of latte.


Gaggia Classic

De Gaggia Classic wordt algemeen aanbevolen als een van de beste instap-espressomachines. De Classic is uitgerust met een enkele ketel en een duurzame groep en buitenkant van commerciële kwaliteit.

Een van de redenen waarom de Classic zo populair is, is vanwege zijn kleine formaat in vergelijking met andere espressomachines. Het is perfect voor elk bankje. Voor de prijs en de bouwkwaliteit is het geen wonder waarom de Gaggia Classic wordt gebruikt als een geweldige latte-machine op instapniveau - hij produceert geweldige espresso en zijdeachtig schuim in een schaal die duurzaam is.


Mid-tot-high-end machines

De volgende zijn voor diegenen die wat meer willen investeren in hun thuisbarista-opstelling. Zoals je zou verwachten is het koffieniveau van deze machines van een hogere kwaliteit, zowel in de vorm van hun espresso- als melktextuur. Dit komt voornamelijk door hun superieure ketelsystemen waarmee ze meer druk en stoom kunnen produceren. Mid-tot-high-end machines hebben echter ook een enorm superieure bouwkwaliteit en een aantal extra functies.

Breville Barista Express


Als u op zoek bent naar een van de meest gebruiksvriendelijke espressomachines, dan is de Breville Barista Express de juiste keuze. De Australische ingenieurs achter deze machine hebben deze gemaakt met de thuisgebruiker in gedachten. Het meest opvallende kenmerk is de ingebouwde koffiemolen met instelbare instellingen.

Dit is een groot probleem in de wereld van koffiezetten. Niet alleen vanwege het gemak dat het creëert door uw keukenbankruimte te verminderen, maar ook vanwege het geld dat u bespaart omdat u geen randkoffiemolen hoeft te kopen. Bovendien heeft het een elegant ontwerp met semi-automatische instellingen waarmee u volledige controle hebt over het hele koffieproces. Dit is het definitieve middelste instapapparaat voor de koffieliefhebber.


DeLonghi Magnifica

De DeLonghi Magnifica is een hybride die zit tussen de semi-automatische en superautomatische klassen van latte-machines. Het is semi-automatisch omdat het een geassisteerde stoomstaaf bevat. Het is superautomatisch omdat het espresso malen, aanstampen en extraheren met een druk op de knop.

Het voordeel van dit systeem is dat het zorgt voor consistentie waar het telt - in de espresso-extractie - en de geassisteerde stoomstaaf stelt u in staat om te bepalen hoeveel schuim u voor uw koffie wilt - meer voor een cappuccino, minder voor een latte.

Omdat deze machine 2 ketels bevat, is gelijktijdig melkstomen en espresso-extractie mogelijk. Met deze machine kunt u de zijdezachte melk maken die in speciale koffiehuizen wordt gevonden en tegelijkertijd geweldige espresso maken. De Magnifica is een van de best gewaardeerde en populaire in zijn klasse.


Krups Espresseria

De Espresseria is een van die machines die er niet alleen geweldig uitziet, maar koffie gelijkwaardig maakt aan zijn elegante ontwerp. Net als de Magnifica hierboven is het een superautomatische machine die je koffie automatisch maalt, aanstampt en extraheert. Hoewel er een handmatige stoompijp is waarmee je kunt bepalen hoeveel gestoomde melk je wilt produceren.


Wat ik gebruik, Breville Dual Boiler

Een van de vragen die ik vaak krijg, is welke espressomachine ik momenteel thuis gebruik.

Sinds ik dit bericht voor het eerst publiceerde in 2013, heb ik mijn verzameling espressomachines geruild van een Sunbeam naar een Breville Dual Boiler .

Dit is waarschijnlijk de eerste machine die in de high-end prijsklasse begint te komen. Het is echter ook een van de meest aanbevolen. Dit komt omdat het overeenkomt met de kenmerken en functies van zijn zelfs duurdere tegenhangers, terwijl het tegelijkertijd moderne functies inpakt die de $ 2000- $ 3000 machines missen.

Het voordeel van deze latte-machine is dat hij een sterk commercieel ontwerp heeft met een systeem met dubbele ketel. Dit betekent dat een ketel is gewijd aan het stomen van melk en een andere voor het maken van espresso-opnamen.

Het voordeel van twee ketels is de temperatuurregeling, robuustheid en betrouwbaarheid, wat betekent dat u niet snel een vervangende machine nodig hebt. De roestvrijstalen ketels binnenin zijn elektronische PID-temperatuurregeling en worden weergegeven op een LCD-scherm, wat smaakexperimenten mogelijk maakt door verschillende temperaturen voor verschillende koffiemengsels te programmeren.

Maar deze machine gaat de barista-ervaring nog verder. Het biedt ook aanpasbare lagedruk pre-infusie, auto-opstartfuncties, shotklok en manometers allemaal binnen een designerbehuizing. Al met al heb ik er vier jaar >
En dat is onze beste gids voor latte-makers, bekijk zeker het volgende bericht over de home barista-serie: koffiemolens .

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

03 jun, 2018

5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016