border=0

Categoriearchieven voor commentaar

De 4 koffie die je waarschijnlijk tegenkomt als je door Europa reist

Koffie in Europa is net zo divers als de landen erin. Een koffie in Londen is niet hetzelfde als een koffie in Italië, en een koffie in Servië is waarschijnlijk een brouwsel dat je nog nooit eerder hebt geproefd.

Lees verder

4 Latte Art-barista's om te volgen op sociale media

Wil je je dagelijkse dosis latte-kunst verhogen en je verbazen over wat er in een kopje kan worden gemaakt? Welnu, hier zijn 4 barista's op Instagram en Twitter die je moet volgen. Elk heeft zijn eigen speciale manier om koffiekunst te maken en je zult zeker worden geamuseerd door iets nieuws.

Lees verder

9 Slechte foto's van sifonkoffie doorbreken

siphon coffee may look like some kind of meth-making kit. Voor fans van Breaking Bad kan sifonkoffie eruit zien als een soort meth-kit. set up where water from the bottom is sucked up via vacuum pressure through coffee grounds, and then filters back through to the bottom vessel once cooler. Je hebt een dubbele beker opgesteld waar water van de bodem via vacuümdruk door koffiedik wordt opgezogen en vervolgens terug naar het onderste vat filtert zodra het koeler is. Voeg wat neonlichten toe, misschien een open waakvlam en sifonkoffie past perfect in de laboratoriumapparatuur van 'Heisenberg'.

Lees verder

6 coole espressomachines die elke barista wil

Ik moet toegeven. Ik ben geobsedeerd door fantastisch uitziende espressomachines . Wanneer ik een café binnenloop en een Synesso Hydra of een gepimpte Slayer-espressomachine zie, kan ik niet anders dan een beetje afgunst op barista te voelen.

Lees verder