border=0

AeroPress Go: Eerste blik op de komende vernieuwing

Er is een buzz gaande in de koffiecommunity als een nieuwe AeroPress wordt uitgebracht - de " AeroPress Go ". Dit is de eerste verversing van het zeer geliefde koffiezetapparaat in de kamer sinds het 15 jaar geleden voor het eerst uitkwam. De AeroPress Go werd onthuld op de Specialty Coffee Expo in Boston en is ontworpen voor reizen. Laten we het komende product bekijken, inclusief een videodemonstratie.

Meer...

De eerste weergave van de AeroPress Go. Afbeelding door AeroPress, Inc.

AeroPress Go Functies en video

Kijkend naar de eerste uitvoeringen van de AeroPress Go lijkt het vernieuwde ontwerp alle functionaliteit van de originele AeroPress te behouden, maar met nadruk op draagbaarheid. In vergelijking met mijn originele AeroPress-review heeft de AeroPress Go een vergelijkbare buiskamer en zuiger die wordt gebruikt voor het zetten van maximaal 16 ons koffie. Maar de be>

Kijkend naar de videodemonstratie kunnen we zien hoe de AeroPress-medewerker de AeroPress Go ontmantelt.

Ze tilt eerst de beker op om de kamer en de gebogen plastic papieren filterhouder te onthullen. Ik ben meteen onder de indruk van hoe de papieren filters worden opgeslagen. Dit is een eenvoudig maar toch geweldig idee. Eerder bewaarde u tijdens het reizen uw papieren filters in een aparte container of riskeerde u ze vochtig te worden als ze in de kamer na gebruik werden bewaard. Nu passen de filters netjes in de gebogen plastic container die rond de AeroPress rust. Heel cool!

Vervolgens verwijdert ze de opnieuw ontworpen koffielepel en en roerder uit de buiskamer. Nog een slim ontwerp. Terugkijkend waren de originele roerder en schep groot voor het beoogde gebruik. Ik hou ervan hoe de roerder opvouwt zodat hij in de kamer past.

Vervolgens laat ze zien hoe de nieuwe kamer perfect op de draagbare mok rust om je koffie te extraheren. Je zou het zelfs als afhaalmok kunnen gebruiken door het af te sluiten met het siliconen deksel. Eindelijk wordt de AeroPress Go weer samengevoegd in één nette verpakking.

Het enige dat in dit ontwerp lijkt te ontbreken in vergelijking met het origineel, is de koffietrechter. Ik hou van de trechter omdat ik een behoorlijk deel van de ongelukken met grind heb gehad. Maar als het niet is opgenomen, begrijp ik waarom dit bedoeld is als een 'draagbaar' model. De trechter is extra bulk. Maar we zullen het zeker weten zodra het eindproduct wordt vrijgegeven.

Releasedatum en prijs

We horen dat de releasedatum augustus 2019 zal zijn, maar nog geen woord over de definitieve prijs. Maar ik zou verwachten dat de nieuwe AeroPress Go in de winkel zal komen rond dezelfde prijs als het origineel. Ik zal jullie allemaal updaten zodra ik hoor over de definitieve data en prijzen.

Laatste gedachten

Ik ben erg opgewonden om de AeroPress Go in handen te krijgen om te zien hoe het werkt en om het te vergelijken met het origineel. Ik denk dat dit een goede zet is van AeroPress, Inc omdat ze begrijpen dat veel van hun klanten de AeroPress gebruiken als een draagbaar koffiezetapparaat. Dit product maakt het gemakkelijker om onderweg goede koffie te zetten.

Dus wat vind je van het nieuwe ontwerp? Laat het me hieronder weten!

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

24 nov. 2016

23 Black Friday en Cyber ​​Monday Coffee Deals 2018

03 jun, 2016

Gedeconstrueerde koffie is geen goede koffie - het perspectief van een barista

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016