border=0

Categoriearchieven voor espressomachines

Mr Coffee Barista Espresso Maker Review - The Entry Level Champ

In de wereld van koffie brengt het woord "Mr Coffee" gedachten naar voren als goedkoop en slechte bouwkwaliteit, waarom beveel ik het in vredesnaam aan als een fatsoenlijke instapmachine !? Ontdek meer in deze Mr Coffee Cafe Barista review.

Lees verder

Breville Infuser Review - Is het de moeite waard om te kopen?

The Infuser is Breville's middelmatig geprijsde espressomachine die je ochtenden wil caffineren. Het is een interessant aanbod omdat het geen budgetmachine is en het duurste model in hun assortiment ook niet is. Dus het roept de vraag op - is het een aankoop waard? Het korte antwoord: ja. Lees meer in deze Breville-zetgroeprecensie of klik hier om de prijs te controleren.

Lees verder

6 Beste cappuccinomakers voor thuis: 2019 Barista-gids

Het vinden van de beste cappuccinomaker isprecies   zoals een auto kopen.

of performance...but it'll empty your wallet just as fast! De "Ferrari" van cappuccinomakers gaat je VEEL prestaties geven ... maar het zal je portemonnee net zo snel leegmaken!

Terwijl de "Toyota" van cappuccino-makers goed werk gaat doen, verwacht gewoon niets spannends.

Het is een compromistaak waarbij u uw budget moet afstemmen op de functies, automatisering en bouwkwaliteit van de machine, omdat deze allemaal de prijs beïnvloeden.

Dus het antwoord op wat de "beste" is, is "het hangt ervan af" - vervelend toch? Ik haat ook het antwoord "dat hangt ervan af".

Lees verder

Breville Oracle Review - De hybride die indruk maakt

Breville is geen onbekende voor innovatie. Het is een bedrijf dat voortdurend vooropgezette ideeën uitdaagt over wat te verwachten van espressomachines en het nieuwste productaanbod, het Breville Oracle, is geen uitzondering. Het vervaagt de lijnen tussen semi-automatisch en superautomatisch en creëert een hybride die nooit eerder heeft bestaan. Tot mijn verbazing vind ik het leuk. Ontdek waarom in deze Breville Oracle review of klik hier om de prijs te controleren.

Lees verder

Gaggia Classic Review - De perfecte eerste espressomachine?

Als je op zoek bent geweest naar koffieforums voor de eerste espressomachine, raad je de

Lees verder