Waar te koop K Cups goedkoop: 5 opties onthuld

Het mooie van Keurig en hun K-cups is dat je met een druk op de knop heerlijke koffie kunt zetten. Maar hier is de kernlijn: die k-cup-pods beginnen na een tijdje in je heupzak te raken, dus vandaag onthullen we 5 plaatsen waar je goedkope k-cups kunt kopen! Niemand mag blut gaan en voldoen aan hun ver>

Meer...

Hieronder staan ​​5 verschillende plaatsen waar u goedkope K-bekers kunt krijgen. We hebben zowel officiële k cups-winkels als k cup-winkels van derden opgenomen.

# 1: Goedkope K Cups op Amazon

Dit is de eerste plaats om te zoeken naar kortingsbekers. Je kunt niet alleen verschillende smaken uitproberen, van slechts 0,25 cent per pod! Maar u kunt ook een re-orderservice "Abonneren en opslaan" instellen die nog eens 5-15% korting geeft op de al goedkope K-bekers.

K-Cup Variety-pakket

11 verschillende smaken om te proberen, waaronder Donut Shop, Tully's en Kahlua. Wordt geleverd in een verpakking van 40, 60, 72 of 100.

Je kunt ook zowel officiële als externe K-cups op Amazon vinden. De prijzen variëren van 0,25 cent tot 0,60 cent, afhankelijk van of het Keurig-merk K-cups zijn of niet. Hieronder staan ​​enkele van mijn favoriete types.

# 2 Herbruikbare Discount K Cups

Een van de goedkoopste manieren om uw keurig te gebruiken, is door herbruikbare K-cups te kopen. Koop gewoon je eigen greens, maal je koffie met een goede koffiemolen en vul je K-cups opnieuw. Dit is veruit een van de goedkopere manieren om aan je trek in koffie te voldoen. Het is ook erg milieuvriendelijk omdat je die plastic dopjes niet na elke koffie weggooit. Koffiepads voor eenmalig gebruik en K-bekers hebben bijgedragen aan een probleem met het storten van afval .

Er zijn een paar opties beschikbaar op de markt, maar een van de meest populaire is dit door iparts of de officiële keurig herbruikbare pod.

Herbruikbare K-Cup

Wordt geleverd in een pakket van vier om aan je trek in koffie te voldoen. Gewoon malen, opnieuw vullen en drinken!

Natuurlijk heeft het wat meer voorbereidingstijd nodig omdat je je pods opnieuw moet vullen. Als u op zoek bent naar een handigere optie, is het beter om te kiezen voor het normale bereik voor eenmalig gebruik.

# 3 Abonnementen van derden

Er zijn verschillende online retailers die hun eigen merk K-cups hebben gemaakt. Hun be>

Een goede die ik aanraad om uit te checken is Hiline Coffee .

Meestal hoe meer u bestelt, hoe goedkoper. Ook hoe >

# 4 Bulk K Cups-kortingen bij retailers

Vergeet uw lokale Walmart, Costco en Target niet. Deze detailhandelaren bieden meestal grote kortingen wanneer ze bulk inkopen. Vaak hebben ze ook specials op. Let dus goed op wanneer u boodschappen doet. Dit is een van de beste manieren om de goedkoopste kopjes te krijgen, maar alleen als u uw lokale deals bijhoudt.

# 5 Officiële Keurig K Cups

Als u on>deze dan niet online te registreren, want u kunt 50% korting krijgen op elke k cup set via hun online winkel. Dit is echter een tijdelijke aanbieding die alleen geldig is voor één korting na registratie. Zorg er dus voor dat je de grootste doos krijgt en bespaar. Hoewel dit een korte korting is, is een deal een deal.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

08 januari 2017

AeroPress Review: Barista Unboxing en Smaaktest - 2019

04 januari 2017

Beste klopdoos voor thuisespresso: 2019-beoordeling

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016