border=0

Categoriearchieven voor beoordelingen

5 beste melkopschuimerrecensies 2019: A Barista's Guide

Na tientallen melkopschuimers te hebben bekeken, hun mogelijkheden te hebben beoordeeld en met elkaar te vergelijken, heb ik vastgesteld dat de beste melkopschuimer de

Lees verder

15 geschenken voor koffieliefhebbers en verslaafden

We hebben allemaal die ene vriend of significante andere die een volwaardige koffieverslaafde is. Hun keuken is uitgedost met constructies die in een wetenschappelijk laboratorium lijken te horen, of ze kunnen hun dag niet doorkomen zonder minstens een, twee of drie koffie.

Lees verder

5 Beste Cold Brew Cold Drip koffiezetapparaten

Koud brouwen is de laatste tijd een van mijn favoriete brouwmethoden geworden. Het is gemakkelijk te maken, smaakt geweldig en brengt mijn innerlijke koffie-nerd naar voren. Blijf lezen om erachter te komen wat mijn barista-keuzes zijn voor de beste koudzetkoffiezetapparaten en koude-druppelsystemen.

and cold drip to know which one better suites your taste. Maar hier gaat het om : je moet het verschil weten tussen koud brouwen en koud druppelen om te weten welke beter bij jouw smaak past. Dus laten we ze snel bespreken.

Lees verder

Hoe de beste espressomachine te kiezen

Bij het kopen van een espressomachine moet u zich als eerste afvragen welk type het beste bij u past.

Er zijn twee hoofdsoorten espressomachines waaruit u kunt kiezen. De eerste is semi-automatisch en de tweede is super automatisch . Het be>

Lees verder

Breville Dual Boiler Review - The Titan Killer?

De Breville Dual Boiler heeft als doel om alles wat het beste is van commerciële espressomachines te combineren en in een huiselijke omgeving te plaatsen. Maar maakt het zijn ambities waar of schiet het tekort aan het roemen van koffie?

Het korte antwoord: Breville heeft een uitstekende espressomachine geproduceerd die de koffiekwaliteit van duurdere professionele gebruikers van koffie uitdaagt. Laten we dieper ingaan op deze Breville Dual Boiler review. Of klik hier om de prijs op Amazon te controleren.

Lees verder