border=0

AeroPress Review: Barista Unboxing en Smaaktest - 2019

Er gebeurde iets vreemds met Kerstmis, ik kreeg een AeroPress van zowel mijn zus als mijn vriendin. Het betekent dus dat ik er een heb om uit te testen in deze AeroPress-recensie en een om weg te geven aan mijn e-mailabonnees. Ik zal snel een explosie sturen. Lees verder voor mijn eerste indrukken.

Lees verder

Beste klopdoos voor thuisespresso: 2019-beoordeling

De klopbox is het over het hoofd gezien accessoire dat naast elke espressomachine wordt gevonden. Hoewel het ontwerp eenvoudig en functioneel is, kon ik me niet voorstellen dat ik thuis koffie zou zetten zonder.

Dat is de reden waarom we in dit bericht de beste knockbox-keuzes voor thuisgebruik vermelden. Er is ook een korte maar handige koopgids hieronder.

Lees verder

Waar Nespresso Pods kopen: 5 alternatieven onthuld

Of je net een nieuwe Nespresso hebt gekocht of de jouwe een tijdje hebt gehad. Ik wed dat je de frustratie kent van het tekort aan Nespresso-pods!

Nu is je eerste gedachte misschien een bezoek aan je lokale Nespresso-winkel ...

Natuurlijk is dit misschien de snelste optie, maar als je dit doet, mis je een world hele wereld van alternatieve pods en besparingen.

In deze gids zal ik je laten zien waar je Nespresso-pods kunt kopen die je geld besparen en je smaakpapillen ontploffen.

Lees verder

Creatista Plus Review: het partnerschap tussen Nespresso en Breville

Als je nadenkt over wie er heerst in de koffiescene voor consumenten, denk je aan twee merken: Nespresso en Breville. Dus wat gebeurt er als deze deze twee gezellig maken en hun technologie delen? existed before. Je krijgt een liefdeskind dat nooit eerder heeft bestaan. Laten we deze baby verder verkennen in deze Creatista Plus door Breville-recensie. (Of klik hier om de prijs te controleren).

Lees verder

23 Black Friday en Cyber ​​Monday Coffee Deals 2018

Black Friday en Cyber ​​Monday 2018 staan ​​voor de deur en retailers hebben hun prijzen al verlaagd. Het is dus het perfecte moment om dat dure espressomachine of koffiegift op te pikken waar je met Kerstmis naar op zoek bent.

Hieronder is mijn barista-overzicht voor de beste Black Friday-koffieapparaataanbiedingen, Cyber ​​Monday-koffiekortingen en meer.

Lees verder