border=0

Een Rosetta Latte gieten Art

De twee fundamentele latte-kunsttechnieken zijn het hart en de rosetta. Beheers deze twee technieken en je bent goed op weg om een ​​competente barista te worden.

De Rossetta Latte Art (ook bekend als een varen) bestaat uit vele geavanceerde latte art-technieken.

★★★ Moeilijkheidsgraad: ★★ ★★★

Voorkennis vereist

Latte Art-proces

(1) Laat de tuit van uw kan tegen uw kopje rusten. Laat vervolgens de melk naar binnen stromen en beweeg je kan naar de andere kant van de beker en begin in een constant tempo heen en weer te schudden totdat een witte wolk begint te verschijnen.

(2) Wanneer deze wolk verschijnt, blijf je kan in een consistent tempo heen en weer schudden en begin je je kan geleidelijk naar je toe te bewegen. Zorg ervoor dat de tuit van uw kan op de beker rust terwijl u dit doet, omdat dit u meer controle geeft.

(3) Hoe dichter je bij het einde van de beker komt, maak je shakes kleiner en kleiner totdat je een kleine bal / hartvorm begint te vormen.

(4) Als je geen ruimte meer hebt, is je kopje bijna vol. Trek je kan omhoog om een ​​dunne gestage stroom melk te maken en volg door het midden van de golven om je rossetta te maken. En je bent klaar! Een supereenvoudig maar elegant koffieontwerp.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

15 mei 2013

Latte Art Omgekeerde Rosetta-tulp

01 mei 2013

Latte Art Scorpion

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016