6 Beste cappuccinomakers voor thuis: 2019 Barista-gids

Het vinden van de beste cappuccinomaker isprecies   zoals een auto kopen.

of performance...but it'll empty your wallet just as fast! De "Ferrari" van cappuccinomakers gaat je VEEL prestaties geven ... maar het zal je portemonnee net zo snel leegmaken!

Terwijl de "Toyota" van cappuccino-makers goed werk gaat doen, verwacht gewoon niets spannends.

Het is een compromistaak waarbij u uw budget moet afstemmen op de functies, automatisering en bouwkwaliteit van de machine, aangezien deze allemaal de prijs beïnvloeden.

Dus het antwoord op wat de "beste" is, is "het hangt ervan af" - vervelend toch? Ik haat ook het antwoord "dat hangt ervan af".

Meer...

Gelukkig ga ik deze taak een beetje eenvoudiger maken door een aantal geweldige opties aan te bevelen en mijn barista-inzichten te delen om je te helpen de beste cappuccino-maker te kiezen.

Topkeuze: Breville Barista Express

Hoewel de juiste machine varieert tussen mensen, vind ik dat de Breville Barista Express het perfecte compromis is tussen prijs, functies en duurzaamheid. Dat is waarom het mijn editor's choice award twee jaar op rij won.

Lees verder om mijn barista-keuzes voor de beste cappuccinomachines te bekijken, inclusief een uitgebreide koopgids met alles wat u moet weten over cappuccinomakers. Het kan behoorlijk technisch worden.

Beste cappuccinomaker: 6 aanbevelingen

afbeelding

Naam

Type

Prijs

Beoordeling

Super

$

3,5 / 5

Breville Barista Express

Editor's Choice 2019

semi

$$

4,5 / 5

Breville Dual Boiler

Prestatiekeuze

semi

$$$

5/5

Lattissma Cappuccinomaker

Beste podmachine

Peul

$$

4/5

DeLonghi Magnifica XS

Beste Super Automatisch

Super

$$$

4/5

Raket R58

De "Ferrari"

semi

$$$$

5/5

Hoe een cappuccinomaker te kopen

" is best suited for you. De eerste beslissing die u neemt bij het aanschaffen van een cappuccinomachine is welk " type " het meest geschikt is voor u.

Er zijn drie hoofdtypen en ze zijn allemaal geschikt voor verschillende mensen:

 • Peul
 • Semi-automatische
 • Super-Automatic

is how these machine differ. Automatisering is hoe deze machines verschillen.

Zo hebben bijvoorbeeld 'pod'- en' superautomatische 'machines het hoogste automatiseringsniveau, terwijl voor' semi-automatische 'cappuccinomachines melk moet worden gestoomd en espresso moet worden geëxtraheerd, net als een barista.

Je moet weten hoe deze machines verschillen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Dus laten we de basis behandelen ...

Opmerking: sommige websites verkopen cappuccino-apparaten die 'stoom' zijn - blijf uit de buurt, want het zijn niets anders dan goedkope imitaties van het echte werk. Ze produceren afgezwakte espresso en cappuccino en zijn eerlijk gezegd een verspilling van geld.

It's a Ferra ri - Rocket R58 Cappuccino Machine . Waarschuwing: het is een Ferra ri - Rocket R 58 Cappuccinomachine .

Cappuccino-apparaten voor pods

Pop-cappuccinomakers zijn perfect voor mensen die weinig onderhoud en eenvoudig opruimen willen. Plaats een pod, druk op start en je bent klaar!

Ze gebruiken koffiepods en automatische melkopschuimers. Het voordeel hiervan is consistentie . Elke opname is relevant hetzelfde. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over extra schoonmaak of het kopen van een koffiemolen.

Het nadeel is dat je geen toegang meer hebt tot de eigen koffiepads van de machine. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel externe providers die beide goedkoper zijn en een verscheidenheid aan koffiesmaken bieden.

Pros

Cons

 • Consequent.
 • Goedkoop.
 • Makkelijk te gebruiken.
 • Gepatenteerde pods.
 • Afval koffiepad.
 • Geen handmatige bediening.

Semi-automatische cappuccinomakers

Semi-automatische cappuccinomachines zijn het meest geschikt voor de koffie geeks die barista-achtige koffie willen repliceren die in cafés wordt gevonden.

Ze zijn de meest "hands on" en vereisen dat u handmatig koffie zet, net als een barista. Dit betekent het stomen van uw melk, het malen van uw koffie en het extraheren van uw espresso.

De be>combineert met een goede molen anders krijg je sub-standaard resultaten.

Ze maken de beste koffie van de drie soorten, maar hebben een >

Pros

Cons

 • Zet de beste koffie na de leercurve.
 • Mogelijkheid om de machine "fijn af te stellen".
 • Geen plastic afval.
 • >
 • Extra geld om grinder te kopen (kan een pro zijn).
 • High-end machines duur.

Super-automatische cappuccinomakers

Superautomatische cappuccinomakers zijn meestal de duurste optie en niet voor niets. Ze combineren het gemak dat u ziet met podmachines met de frisheid van semi-automatische koffieautomaten.

Super automatische cappuccinomachines automatiseren meestal het hele of het meeste koffiebereidingsproces. Over het algemeen, hoe duurder de machine, hoe meer deze automatiseert. Dit omvat het malen van de bonen, het opschuimen van de melk, het extraheren van de espresso en het schenken van het drankje allemaal met een druk op de knop!

Pros

Cons

 • Volledige automatisering.
 • Kan uw perfecte drankje programmeren.
 • Gebruikt verse koffie in tegenstelling tot peulen.
 • Over het algemeen duurder.
 • Geen handmatige bediening (kan een pro zijn).

Andere Overwegingen

Nu u de verschillen tussen de drie hoofdtypen kent, zijn er nog een paar overwegingen die u moet maken om de beste cappuccinomaker voor uw huis te vinden. Dit zijn:

 • Uw budget.
 • Ketel type.
 • Bouwkwaliteit.

Budgettering voor een cappuccinomaker

Waarschijnlijk is uw budget de grootste overweging die u zult maken bij het kopen van een cappuccinomaker.

We willen allemaal allemaal de beste waar voor ons geld bieden.

Wat betreft cappuccinomakers op consumentenniveau schommelt de prijsklasse ergens tussen de $ 100 - $ 2000 dollar. U kunt nog duurdere cappuccinomachines vinden, maar deze bedienen de prosumentenmarkt.

Het be>
Over het algemeen zijn podmachines het goedkoopst, gevolgd door semi-automaten, vervolgens superautomaten en vervolgens semi-automaten van prosumenten.

with your budgeting. Maar u kunt slim zijn met uw budgettering.

Kies een machine die zowel plastic als roestvrij staal gebruikt. reduce the price. Dit zal de prijs aanzienlijk verlagen.

how fast and how many coffees a day will you drink? Vraag jezelf af: hoe snel en hoeveel koffie per dag drink je? need a dual boiler machine - save some cash and get a heat exchange or single boiler. Als het slechts één of twee is, hebt u waarschijnlijk geen machine met dubbele ketel nodig - bespaar wat geld en krijg een warmtewisselaar of enkele ketel.

Hoeveel automatisering heeft u nodig? Hoe meer automatisering, hoe duurder. Misschien ben je blij met het stomen van je eigen melk - dit bespaart je weer geld.

Aan de andere kant kunt u ook alles uit de kast halen en het topmodel kopen.

. Ik deed 😛 .

Maar ik ben barista geobsedeerd door koffie.

Opmerking: als u een semi-automatische machine krijgt, moet u rekening houden met de kosten van een molen in uw budget. Hoewel er uitzonderingen zijn zoals de Breville Express en Oracle waarin ingebouwde slijpmachines zijn.

Keteltype - de motor van de machine

Een be>
Hieronder vindt u een kort overzicht van de drie be>

1. Enkele ketel

Single-ketels worden meestal gevonden in cappuccinomachines op instapniveau. Omdat ze slechts één ketel hebben, betekent dit dat u niet tegelijkertijd melk kunt stomen en espresso kunt extraheren, maar dat u een hendel tussen deze modi moet schakelen. Het nadeel hiervan is dat je snelheid opoffert. Je moet wachten tot de keteltemperatuur is opgewarmd om te beginnen met stomen, en nadat je je melk hebt gemaakt, moet je wachten tot de ketel is afgekoeld voordat je je espresso eruit haalt - anders verbrand je je koffie. Deze koeling en verwarming hebben ook invloed op de warmtestabiliteit van de ketel.

2. Enkele ketel (warmte-uitwisseling)

Warmtewisselaarketels zijn gemodificeerde enkelvoudige ketels die een "thermoblock" -mechanisme gebruiken om water snel te verwarmen via een reeks spoelen. Warmtewisselaarketels hebben meestal twee thermoblokken die gelijktijdig stomen en espresso-extractie mogelijk maken, in tegenstelling tot normale cappuccinomachines met één ketel. Je hebt de neiging om warmte-uitwisselingssystemen te vinden bij cappuccino-apparaten uit het middensegment.

3. Dubbele ketel

Cappuccinomachines met dubbele ketels hebben een ketel voor het stomen van melk en de andere voor het extraheren van espresso. Het be>

Bouwkwaliteit

Ten slotte moet u rekening houden met de bouwkwaliteit van de machine. De les hier is hetzelfde als wanneer u een keukenapparaat koopt. Hoe duurder hoe duurder de materialen.

In de wereld van cappuccinomachines vertaalt dit zich in kunststof buitenkant versus aluminium versus roestvrij staal. Machines op instapniveau hebben de neiging om een ​​harde kunststof te gebruiken, terwijl het middensegment een combinatie van materialen gebruikt en high-end (zoals verwacht) helemaal uitkomt met het roestvrij staal.

Cappuccinomaker beoordelingen

De volgende zijn de beste cappuccinomachines die vandaag beschikbaar zijn. De lijst is verdeeld in 3 prijspunten:

 • Instapniveau (minder dan $ 300).
 • Middenbereik (minder dan $ 700).
 • High-end (meer dan $ 700).

Elk prijspunt vermeldt de beste cappuccinomaker voor elk type: pod, semi-automatisch en superautomatisch. Merk op dat pod-cappuccinomachines niet duurder worden dan de gemiddelde prijsklasse.

Cappuccinomakers op instapniveau

Nespresso Citiz Melkopschuimer Combo

De Nespresso Citiz is de goedkoopste pod-cappuccino-maker. Het wordt geleverd met de Aeroccino Plus melkopschuimer. Om het eenvoudig te gebruiken, doe je het in een pod, haal je espresso eruit en giet je de melk uit de Aeroccino Plus.

Mr Coffee Cappuccino Maker

De Mr Coffee Cappuccino Maker is een hybride superautomatische machine omdat deze een automatische melkopschuimer heeft, maar u moet espresso handmatig extraheren. Dit is een geweldige optie voor mensen die problemen hebben met het opschuimen van melk, omdat je met één druk op de knop schuim kunt maken.

Delonghi Cappuccinomachine met 15 bar

De Delonghi Cappuccinomaker is het populairste budget-cappuccinomachine. Het produceert 15 bar druk om verse espresso te extraheren en is uitgerust met een geassisteerde stoompijp om schuimige melk te maken. Een geweldige introductie tot espresso. Als u echter op zoek bent naar een snellere machine, kunt u beter iets krijgen in het middensegment.

Cappuccinomakers uit de middenklasse

Nespresso Lattissima Pro Cappuccinomaker

De Lattissima is de lux-upgrade van het instapmodel Citiz. Het eerste dat opvalt, is dat de melkschuim- en pod-extractiesystemen zijn geïntegreerd. Dit bespaart bankruimte en stroomlijnt het koffiezetproces. De Lattissima wordt ook geleverd met een digitaal aanraakmenu waarmee je met één druk op de knop americano's, cappuccino's en meer kunt maken.

Breville Barista Express

De Barista Express is een interessante semi-automatische cappuccinomaker als een van de weinige die een ingebouwde koffiemolen heeft. Dit is geweldig omdat het consistentie bevordert, bankruimte bespaart en u geld bespaart door geen afzonderlijke molen te hoeven kopen. De Express is de beste cappuccinomaker voor koffie-geeks die meteen geweldige koffie willen zetten.

DeLonghi Magnifica XS

De DeLonghi Magnifica XS is een superautomatische cappuccinomachine die het espresso-maal- en extractieproces automatiseert. Het is ook uitgerust met een geassisteerde stoompijp om schuimige melk te maken. Zoals de naam al doet vermoeden is de Delonghi XS extra klein en ideaal voor kleinere keukens.

Hoogwaardige cappuccinomakers

Breville Dual Boiler

De Breville Dual Boiler is een machine die duurdere professionele koffiezetapparaten uitdaagt in het koffieapparaatspel. De Breville is een machine met dubbele ketel met een ketel voor het extraheren van espresso en de andere voor het stomen van melk. than single boiler cappuccino makers, produces steam on demand, allows you to brew coffee and steam milk at the same time, and maintains heat stability. Dit betekent dat de Breville veel sneller is dan cappuccinomachines met één ketel, op verzoek stoom produceert, u tegelijkertijd koffie en melk laat zetten en de warmte stabiel houdt. Bovendien is de Breville uitgerust met PID-temperatuurregelingen waarmee u de keteltemperatuur, programmeerbare volumetrische regelingen, LCD-display en shotklok kunt instellen. Dit is de perfecte machine voor de koffie geek.

SAECO EVO Cappuccinomaker

coffee making process. De SAECO EVO is een superautomatische cappuccinomaker die het hele koffieproces automatiseert. Het maalt je koffie, stoomt je melk en schenkt je drankje allemaal in met een druk op de knop. Het automatiseert ook het reinigingsproces en stelt u in staat om aangepaste dranken te programmeren. Dit is de ideale machine voor koffie-liefhebbende gezinnen of entertainers die meerdere koffies per dag maken. Het heeft ook een optionele melkstoomstok als u liever uw barista-vaardigheden test.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

03 jun, 2018

5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016