border=0

Hoe een koffie kunsthart te gieten

Zin om wat liefde op te dienen? Dan is deze latte kunst iets voor jou. Het hart is het meest eenvoudige koffieontwerp en vormt de basis voor veel geavanceerde latte-kunsttechnieken. Gelukkig is het zeer ongecompliceerde latte-kunst die nooit indruk op klanten maakt.

★★★★ Moeilijkheidsgraad: ★ ★★★★

Voorkennis vereist

Latte Art-proces

(1) Laat de tuit van uw kan tegen uw kopje rusten en beweeg de kan vervolgens zijdelings met een constante pase totdat een cirkel of appelvorm begint te vormen. Probeer de melk in het midden van de beker te brengen terwijl je deze lichtjes kantelt - ik vind dat dit een beetje helpt.

(2) Wanneer uw cirkel is gevormd, trekt u uw kan direct omhoog om een ​​dunne, gestage stroom melk te creëren. Dit zal een zuigkracht creëren die de bovenkant van de cirkel zal buigen om de liefdeshartkrommen te creëren.

(3) Als de kop bijna vol is, houd je de melkstroom stabiel en volg je de melk van de ene kant naar de andere kant om je koffiekunsthart te maken. En je bent helemaal klaar! Super simpel toch?

Kanttekening: in de video deed ik een dubbel hart. Waar ik de ene cirkel maakte en de andere erin. Je kunt ook zo'n hart maken. Begin echter met de basis van het maken van een enkel hart met slechts één cirkel.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

15 mei 2013

Latte Art Omgekeerde Rosetta-tulp

01 mei 2013

Latte Art Scorpion

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016