Categoriearchieven voor beoordelingen

Waar K Cups goedkoop kopen: 5 opties onthuld

Het mooie van Keurig en hun K-cups is dat je met een druk op de knop heerlijke koffie kunt zetten. Maar hier is de kernlijn: die k-cup-pods beginnen na een tijdje in je heupzak te raken, dus vandaag onthullen we 5 plaatsen waar je goedkope k-cups kunt kopen! Niemand mag blut gaan en voldoen aan hun ver>

Lees verder

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

Wat is beter dan een ochtendkoffie? Een koffie gemaakt van een chique roze koffiezetapparaat natuurlijk! Het laat niet alleen je keuken opvallen met kleur, maar laat je persoonlijkheid schitteren met cafeïnehoudende goedheid.

In deze gids heb ik de 13 beste roze koffiezetapparaten vermeld. Je vindt alle soorten koffiezetapparaten op een rij: roze koffiepotten, espressomachines, keuirgs en meer. De lijst bevat zowel betaalbare koffiezetapparaten als die meer geschikt zijn voor de liefhebber.

Lees verder

5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Na 12 uur onderzoek naar het volledige koffiebereik van Nespresso hebben we vastgesteld dat er niet één maar twee zijn   beste Nespresso-machines. Voor de espressoliefhebbers is het de Essenza Mini . Voor de cappuccino-liefhebbers is dit de Lattissima One . Lees verder om erachter te komen waarom we twee winnaars moesten kiezen.

Lees verder

5 Beste koffiezetapparaat met grinder: Grind and Brew 2019

Wil je het geheim weten voor het maken van stom heerlijke koffie?

before br ewi ng ! Het antwoord is simpel: maal verse koffie net voor het brouwen !

Daarom is het van essentieel be>

Lees verder

AeroPress Review: Barista Unboxing en Smaaktest - 2019

Er gebeurde iets vreemds met Kerstmis, ik kreeg een AeroPress van zowel mijn zus als mijn vriendin. Het betekent dus dat ik er een heb om uit te testen in deze AeroPress-recensie en een om weg te geven aan mijn e-mailabonnees. Ik zal snel een explosie sturen. Lees verder voor mijn eerste indrukken.

Lees verder
2 37 1 2 37