border=0

De beste kantoorkoffiemachine voor uw bedrijf

Het is een goed idee om een ​​koffiezetapparaat op kantoor, in de pauze of in de receptie te hebben om de productiviteit van het personeel te verhogen en klanten de juiste eerste indruk te geven. In plaats van te wachten tot een ketel kookt of rommelt met suiker en melk, zal een espressomachine alles voor u doen, tijd besparen en morsen minimaliseren. Maar welke is geschikt voor u?

Dat hangt af van een aantal factoren, zoals hoeveel mensen je in dienst hebt, hoe breed je een drankje wilt en hoeveel ruimte je hebt. Hier zijn de beste koffieautomaten van Latte Art Guide die je honger in de middag bezighouden.

DeLonghi Avant Touch-espressomachine

De DeLongi biedt een one touch zorgeloos espressomachine . Met een ingebouwd touchscreen , melkopschuimer en verse koffiemolen hoeft u alleen maar de kop te leveren. Selecteer eenvoudig het gewenste drankje dat zelfs de meest kieskeurige medewerkers en bezoekers tevreden zou moeten stellen. Het heeft een enorme capaciteit en een snelle doseertijd, waardoor het ideaal is voor grotere kantoren . Het is extreem robuust en gaat jaren mee met minimaal onderhoud. U kunt de voorgeprogrammeerde instellingen gebruiken of de instellingen aanpassen aan uw smaak.

DeLonghi Lattissima Plus Nespresso Capsulesysteem

Nespresso en DeLonghi werken samen om een ​​capsule-koffie-ervaring met de melk te bieden. Een capsulemachine vereist geen koffiebonen en minimale reiniging. Stop de capsule erin, druk op start en beslis of je melk met je espresso wilt. Het is ideaal voor bedrijven met beperkte ruimte die nog steeds een goede selectie van hoogwaardige drankjes nodig hebben. Het maakt tot acht verschillende drankjes, waaronder espresso's, cappuccino's en lattes. Het compacte tafelbladontwerp betekent dat het vrijwel overal kan worden geplaatst en niet teveel ruimte in beslag neemt.

Philips Saeco Focus Automatische espressomachine

Verse koffie staat voor kwaliteitsdranken. De Philip Saeco heeft een ingebouwde koffiemolen die koffie op aanvraag maalt om de meest verse espresso te maken. Deze machine is ideaal voor de kantoormedewerkers die genieten van een snelle cafeïne-hit, maar biedt nog steeds een optie voor dranken op basis van melk. Dit is mogelijk vanwege de onafhankelijke stoomstaaf die uw innerlijke barista naar voren kan brengen. Pak eenvoudig je kan, stoom je melk en produceer dranken van cafékwaliteit in je eigen kantoor.

Nespresso C60 Pixie Espresso Maker

De Nespresso Pixie is een uiterst stijlvolle koffiemachine met een compact ontwerp , waardoor hij perfect is voor het kleinere kantoor of receptie. Het maakt gebruik van een pod-systeem wat geen rommel en gebruiksgemak betekent. Plaats eenvoudig uw pod, haal de opname eruit en gooi de rest weg. Ondanks zijn bescheiden formaat kan het nog steeds uitstekende espresso maken met de optie om nieuwe espresso uit het hele Nespresso-assortiment te selecteren . Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief, is een espressomachine misschien iets voor u.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

03 jun, 2018

5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016