Waar Nespresso Pods kopen: 5 alternatieven onthuld

Of je net een nieuwe Nespresso hebt gekocht of de jouwe een tijdje hebt gehad. Ik wed dat je de frustratie kent van het tekort aan Nespresso-pods!

Nu is je eerste gedachte misschien een bezoek aan je lokale Nespresso-winkel ...

Natuurlijk is dit misschien de snelste optie, maar als je dit doet, mis je een world hele wereld van alternatieve pods en besparingen.

In deze gids zal ik je laten zien waar je Nespresso-pods kunt kopen die je geld besparen en je smaakpapillen ontploffen.

Meer...

# 1: Goedkope en exotische Nespresso op Amazon

Het is de grootste markt ter wereld, dus het zal geen verrassing zijn dat je een brede selectie van pods op Amazon kunt kopen.

Maar echte schatkamers op Amazon zijn niet de officiële Nespresso-pods, maar de pods van derden die meestal 30-50% goedkoper zijn en heerlijke nieuwe smaken bieden om uit te proberen.

Een snel voorbeeld is de " Bestpresso 120 Pod Variety Pac k ", waarbij de kosten per pod 33 cent bedragen op de publicatiedatum, voor een vergelijkbare prijs als de officiële Nespresso Variety hierboven.

BestPresso Variety Pack

Bestpresso's worden geleverd met 120 pods voor dezelfde prijs als de 50 pods van Nespresso.

Volgende: 5 van mijn favoriete Nespresso-compatibele pods.

# 2: Alternatieven voor Nespresso-capsules

Het mooie van Nespresso is dat je met een druk op de knop enorm veel verschillende braadstukken en smaakprofielen kunt uitproberen.

Maar na een tijdje drink je je een weg door het Nespresso-assortiment en begin je je af te vragen of er alternatieven zijn.

Er zijn twee be>

  • Je wilt verschillende smaken proberen.
  • U wilt wat geld besparen! Externe providers zijn meestal goedkoper.

Laten we uw opties bekijken.

Hieronder de meest populaire compatibele Nespresso-pods.

5 Nespresso-compatibele capsules

# 3: Versgemalen pods van derden

Een ander goed alternatief voor originele Nespresso-pods zijn vers geroosterde pods van derden van bedrijven zoals HiLine Coffee .

Wanneer je naar de winkel gaat om Nespresso-koffie te kopen, is er een kans dat ze maanden op de plank hebben kunnen liggen of opzij zijn gezet, maar HiLine Coffee roostert hun koffie vlak voor verzending, zodat je altijd verse koffie drinkt.

Klik hier om 10% korting op uw bestelling van HiLine te krijgen met behulp van de code "JN1018" (aanbieding vervalt 01-10-2018).

Probeer: SoHo Medium Roast

Mijn favoriete HiLine-koffie. Het heeft een chocolade- en bessensmaak. Heel levendig.

# 4: Herbruikbare Nespresso-pods

De derde optie is er een die u misschien nog niet kent - herbruikbare Nespresso-pads!

We hebben allemaal de verhalen gehoord over de bijdrage van Nespresso aan het probleem van het storten , waar een heleboel aluminium pods niet worden gerecycled, maar afgezet.

Capsul'in hervulbare Nespresso-capsules.

Hoewel Nespresso een stap vooruit heeft gezet met zijn eigen recyclingprogramma , kunt u helpen dit afval te verminderen door uw koffiepads opnieuw te gebruiken.

Hiermee kunt u ook uw eigen koffiepads malen en maken!

Er zijn verschillende opties beschikbaar. Sommige hervulbare Nespresso-pads hebben een dekselmechanisme, terwijl anderen hersluitbare zegels gebruiken.

Twee van de meer populaire variaties zijn:

# 5: Modificaties van Nespresso-theecapsules

Wist je dat je thee kunt zetten met je Nespresso-apparaat ?

Dat heb ik zeker niet gedaan tot ik Nespresso theepods ontdekte.

Maar als je erover nadenkt, is het een vrij duidelijke hack. Thee is gewoon gedroogde bladeren en kruiden gaan door water.

Gourmesso Nespresso-theecapsule.

Als je extra slim wilt worden, kun je gewoon de bovenstaande navulbare Nespresso-capsules gebruiken en je eigen theeblaadjes toevoegen in plaats van koffie.

Maar er zijn ook voorverpakte theecapsules die met een druk op de knop klaar zijn om te gebruiken.

Populaire opties zijn onder meer:

# 6: Nespresso-website

De bonusronde: we kunnen niet vergeten om de traditionele route te bespreken ... online Nespresso-capsules kopen van de goede mensen zelf.

Met de website van Nespresso kunt u kiezen uit hun officiële lijn en ze direct aan uw deur laten bezorgen. Je kunt 50, 100 of zelfs 1000 eenheden tegelijk bestellen en smaken combineren.

Er is ook de mogelijkheid om lid te worden van de "Nespresso Club" waarmee u uw favoriete pods opnieuw kunt ordenen en kunt bijwerken wanneer nieuwe smaken worden vrijgegeven.

Zie het als uw eigen aangepaste Nespresso-abonnementsservice.

Dus wat kost de standaard Nespresso Pod?

Dus nu u weet waar u Nespresso-pods kunt kopen, laten we de wiskunde doornemen om erachter te komen waar u de goedkoopste prijs kunt krijgen.

Vanaf de datum van publicatie van dit artikel kost een originele Nespresso-pod 70 cent en kost een pod in beperkte oplage ongeveer een dollar.

. Dit betekent dat als u een jaar >
Dat is een redelijke verandering.

Maar uiteindelijk komt het op smaak aan.

Dus als u de voorkeur geeft aan de originele Nespresso, ga dan voor hen, maar als u van externe providers houdt, krijgt u het voordeel van goedkopere prijzen en een lekker drankje.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

19 januari 2019

Waar te koop K Cups goedkoop: 5 opties onthuld

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016