border=0

Categoriearchieven voor commentaar

AeroPress Go: Eerste blik op de komende vernieuwing

Er is een buzz gaande in de koffiecommunity als een nieuwe AeroPress wordt uitgebracht - de " AeroPress Go ". Dit is de eerste verversing van het zeer geliefde koffiezetapparaat in de kamer sinds het 15 jaar geleden voor het eerst uitkwam. De AeroPress Go werd onthuld op de Specialty Coffee Expo in Boston en is ontworpen voor reizen. Laten we het komende product bekijken, inclusief een videodemonstratie.

Lees verder

23 Black Friday en Cyber ​​Monday Coffee Deals 2018

Black Friday en Cyber ​​Monday 2018 staat voor de deur en retailers hebben hun prijzen al verlaagd. Dus het is de perfecte tijd om dat dure espressomachine of koffiegift op te halen waar je al met Kerstmis naar op zoek was.

Hieronder vind ik mijn barista-overzicht voor de beste Black Friday-koffieapparaataanbiedingen, Cyber ​​Monday-koffiekortingen en meer.

Lees verder

Gedeconstrueerde koffie is geen goede koffie - het perspectief van een barista

Als je het nu nog niet hebt gezien, heeft internet zijn verstand verloren over de 'gedeconstrueerde koffie' die gescheiden is van een café in Melbourne, Australië.

"De hipsters zijn te ver gegaan" is het collectieve tumult. Maar is het eigenlijk zinvol om op deze manier een koffie te serveren?

Lees verder

4 aangepaste La Marzocco GS3-espressomachines

Stamgasten hier in de buurt weten dat ik de neiging heb om naar aangepaste en aangepaste espressomachines te ver>

Dus ik dacht, waarom zou ik ze niet gewoon maken? Zie het als het 'bookmarken' van die espressomachine die je in de toekomst zult bezitten.

Lees verder

Barista Porn: op maat gemaakte espressomachines

Op maat gemaakte espressomachines hebben iets magisch. Het vakmanschap en het detail achter elk ontwerp verliefd op het oog.

Lees verder
2 35 1 2 35