5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Na 12 uur onderzoek naar het volledige koffiebereik van Nespresso hebben we vastgesteld dat er niet één maar twee zijn   beste Nespresso-machines. Voor de espressoliefhebbers is het de Essenza Mini . Voor de cappuccino-liefhebbers is dit de Lattissima One . Lees verder om erachter te komen waarom we twee winnaars moesten kiezen.

Meer...

De snelle keuzes

Als je van espresso houdt ...

Essenza Mini

 • Maakt Espresso
 • Goedkoop
 • Eenvoudig in gebruik
Als je van Cappuccino houdt ...

Lattissima One

 • Maakt op melk gebaseerde dranken
 • Automatische melkopschuimer
 • Geprogrammeerde drankjes

Dus waarom hebben we twee winnaars gekozen in plaats van één?

Simpelweg omdat Nespresso twee soorten koffiezetapparaten heeft om uit te kiezen:

 • Espressomachines voor één portie en
 • Koffiezetapparaten met melkopschuimers.

Omdat de twee soorten tegemoetkomen aan verschillende smaken (liefhebbers van zwarte en melkkoffie), dachten we dat het beter was om de eerste prijs in twee te delen.

Solomon zou het goedkeuren.

Naar onze mening zijn de Essenza en Lattissima One de beste Nespresso-machines voor elk van hun respectieve categorieën. Maar er zijn ook kanshebbers die we hieronder verder zullen bespreken.

In deze gids geven we eerst een overzicht van het nieuwste assortiment van Nespresso, bespreken we hoe u het beste Nespresso-apparaat voor u kunt kiezen en eindigen u vervolgens onze winnaars en opmerkelijke vermeldingen in detail.

Beste Nespresso-machines van 2019

Machine

Podtype

pijpje

Prijs

Onze beoordeling

Lattissima One

Oorspronkelijke lijn

Ja

$$

5/5

Essenza Mini

Oorspronkelijke lijn

Nee

$

4/5

Creatisa Plus

Oorspronkelijke lijn

Ja

$$$

4,5 / 5

Vertuo Plus

Vertuo-lijn

Nee

$

3/5

Deskundige

Oorspronkelijke lijn

Nee

$$

3,5 / 5

Overwegingen bij het kopen van Nespresso

Bij het kopen van uw eerste Nespresso-apparaat zijn er een paar be>

Wat is mijn budget?

Dit is de eerste vraag die de meeste mensen stellen. Gelukkig zijn Nespresso-koffiemachines betaalbaar in vergelijking met traditionele koffiezetapparaten. Vergeet echter niet om rekening te houden met de lopende kosten per pod. Dit is waar Nespresso zijn geld verdient omdat een enkele pod 70 cent kan kosten, minder als u in bulk koopt. Als u de podkosten wilt verlagen, bekijk dan onze post op alternatieve Nespresso-pods van derden. Let op: deze alternatieve pods werken alleen op OriginalLine-machines, ik leg het verschil hieronder uit.

Van wat voor koffie hou ik?

Nespresso maakt twee soorten koffiezetapparaten: alleen espresso en koffiezetapparaten met melkopschuimers. De machines met ingebouwde melkopschuimers zijn meestal duurder. Maar als u geniet van af en toe een cappuccino, is een goed compromis het kopen van een externe melkopschuimer . Dit is meestal de goedkoopste optie als je op melk gebaseerde drankjes wilt.

Wil ik automatisering?

Hoe meer automatisering een machine heeft, des te meer het kost. De be>

Hoeveel koffie per dag zal ik drinken?

Als je alleen woont, heb je waarschijnlijk niets meer nodig dan een Essenza, maar als je een koffie-geobsedeerde familie hebt of op kantoor bent, kun je beter een machine kopen met een beetje meer capaciteit zoals de Lattissima Een.

OriginalLine versus VertuoLine

Nespresso heeft on>
Nu is dit het officiële verhaal dat Nespresso promoot, maar de commerciële realiteit is dat de VertuoLine van Nespresso-machines zijn gemaakt omdat de podoctrooien van Nespresso op de "OriginalLine" -koffiezetapparaten zijn verlopen , wat leidde tot een stroom van goedkopere externe Nespresso-pods die de markt en verkleinen van het marktaandeel van Nespresso. Dus om deze verloren marktaandeel terug te vorderen, heeft de "VertuoLine" een nieuwe reeks patenten die proberen het pod-monopolie van Nespresso te beschermen. Dit betekent dat oude en externe OriginalLine-pods niet werken met VertuoLine-machines en dat u uw pods alleen rechtstreeks bij Nespresso kunt kopen.

Wat betekent dit voor de consument? Is het beter om een ​​OriginalLine of de nieuwe VertuoLine te krijgen?

Als u de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van het gebruik van pods van derden die u een groter bereik en lagere prijzen bieden, geef ik de voorkeur aan de OriginalLine-machines. Maar als u van een schuimiger crema en automatisering houdt, is de Vertuoline een goede keuze.

Nespresso machine beoordelingen

Hieronder vindt u beoordelingen van onze Nespresso-machine over individuele Nespresso-apparaten. We bespreken eerst onze twee winnaars voordat we verdergaan met de andere opties. Zorg ervoor dat u de hele handleiding doorleest, omdat sommige machines beter geschikt zijn voor uw persoonlijke omstandigheden.

Essenza Mini

 • Voordelen: Compact gebouwd, goedkoop, gemakkelijk te gebruiken, maakt geweldige espresso.
 • Nadelen: Standaard geen melkopties.
 • Oordeel: de Nespresso-machine voor de gewone espresso-drinker.

De eerste helft van de trofee gaat naar Nespresso's originele single-serve espressomachine, de Essenza. Als je een fervent espresso- of zwarte koffiedrinker bent, heb je echt geen andere machine nodig.

Dit komt omdat het de taak van Essenza is om steeds weer één ding te doen - een heerlijke espresso maken.

Duurdere Nespresso-machines bieden waarde door automatische melkopschuiming en selectieopties voor dranken toe te voegen. Maar als je naar koffie gaat is de klassieke espresso, dan is dit de machine voor jou. Het heeft geen zin om extra geld uit te geven voor de toeters en bellen die u niet zult gebruiken.

Maar als je ooit in de stemming bent voor een cappuccino, kun je altijd een externe melkopschuimer pakken. Haal een budgetopschuimer op en de totale kosten kunnen goedkoper zijn dan het kopen van een Nespresso met een ingebouwde melkopschuimer


Lattissima One

 • Voordelen: Geïntegreerde melkopschuimer, 4 programmeerbare drankjes, geweldige bouwkwaliteit.
 • Nadelen: meer reiniging nodig vanwege melkopschuimer.
 • Oordeel: als je van geautomatiseerde koffie op basis van melk houdt, is dit de beste Nespresso.

De tweede helft van de trofee gaat naar de favoriet van de consument, de Lattissima One. The One is de nieuwste versie van de Lattissima-reeks, die altijd een populaire keuze is geweest omdat het een goede balans vindt tussen prijs, bouwkwaliteit en functies.

De Lattissima heeft twee functies waardoor hij opvalt uit het Nespresso-assortiment.

De eerste is de programmeerbare drankinstellingen. Met een druk op de knop maak je een americano, cappuccino, latte en meer. Het is niet nodig om te prutsen met externe melkopschuimers, maar dit is een eenpers-druksysteem voor koffie.

Het andere hoogtepunt is de geïntegreerde melkopschuimer waarmee je koffie op basis van melk kunt maken. Het grootste deel van het assortiment van Nespresso wordt niet standaard geleverd met melkopschuimers, je moet eerder een externe kopen. De Lattissima stroomlijnt het koffiezetproces. De melkopschuimer is ook afneembaar en vaatwasmachinebestendig.

De Lattissima One is het ideale Nespresso-apparaat voor de koffieliefhebber op melkbasis.


Creatista Plus

 • Voordelen: Self steaming wand, excellent build quality, 8 coffee options.
 • Nadelen: duurder.
 • Oordeel: als je het extra geld hebt om uit te geven, is dit de keuze van de liefhebber.

De Creatista Plus was heel dicht bij het behalen van de eerste plaats helemaal alleen. De enige reden waarom dit niet het geval is, is vanwege de prijs, omdat het een van de meer premium Nespresso-apparaten is. Maar dit is niet voor niets.

De Creatisita Plus is de eerste Nespresso-machine met een automatisch stoomstaafje dat in de machine is ingebouwd. Maar wacht, heeft de Lattissma hierboven geen melkopschuimer ingebouwd? Wat is het verschil?

Nou, het is het soort melk dat het produceert. De melk van de Lattissma One is erg schuimig waardoor hij geweldig is voor cappuccino's. Maar als je graag koffie op melkbasis drinkt, zoals die in chique stadscafés, dan produceert de Creatista Plus melk die er veel meer op lijkt. De Creatista maakt echt "microschuim", net als degene die nodig is om latte-kunst te maken. Dus de textuur van de melk is een stuk soepeler. U kunt zelfs vier schuimniveaus en 11 temperatuurinstellingen selecteren.

De Creatista Plus is ook de eerste joint venture tussen het koffiemerk Breville en Nespresso. Het combineert alles wat geweldig is tussen beide systemen en voegt ze samen in één. Ik schreef hier een meer diepgaande recensie over de Creatista Plus .

Als de prijs geen probleem voor u is en u geniet van koffie op melkbasis met een premium behuizing, zou ik deze Nespresso kiezen voor de rest.


Vertuo Plus

 • Voordelen: Nieuw Vertuo-systeem produceert schuimiger crema.
 • Nadelen: beperkt tot Nespresso-pods. Geen pods van derden.
 • Oordeel: Krijg deze machine als je een fan bent van Vertuo-pods, anders zijn de andere opties beter.

De Vertuo Plus is het instapmodel van Nespresso voor hun VertuoLine koffiepadsysteem. Het is eigenlijk het alternatief voor de Essenza OriginalLine die onze eerste prijskeuze deelt.

Nu is het je misschien opgevallen dat deze machine een lagere score kreeg dan de Essenza, ook al is het een nieuwere modelmachine. Ik zou zelfs zeggen dat het een mooier ontwerp heeft dan de Essenza.

Dus waarom is dit het geval?

Het is uitsluitend te wijten aan het feit dat het een VertuoLine-machine is in plaats van een OriginalLine-machine.

Zoals uitgelegd in mijn koopgids hierboven, bezit Nespresso nog steeds het patent voor VertuoLine Nespresso-pods. Dit betekent dat de enige plaats waar u de pods voor deze machine kunt kopen, van Nespresso zelf is. Er zijn geen goedkopere of alternatieve pods van derden beschikbaar voor deze machine.

Kopen is absoluut geen dealbreaker. Als u geniet van de selectie die Nespresso biedt, is dit koffiezetapparaat een prima keuze. Het heeft ook een nieuw centrifugesysteem dat een "schuimiger" crema creëert. Het is ook een fantastisch uitziend instapmodel van Nespresso.

Maar als u een persoon bent die uw OriginalLine Nespresso wilt upgraden en een fan bent van pods van derden, zou ik deze een kans geven. Omdat u de pods van derden die u leuk vindt niet >


Deskundige

 • Voordelen: 3 temperatuurinstellingen, volume regelaar, bluetooth connective.
 • Nadelen: maakt zwarte koffie, net als instapmachines.
 • Oordeel: Hoewel de Expert een fantastisch uitziende machine is, doet hij niet genoeg om zichzelf te onderscheiden voor zijn kosten.

De Nespresso Expert de high-end machine voor degenen die genieten van zwarte koffie. De instapkoffiezetapparaten van Nespresso maken echter zwarte koffie. Dus hoe onderscheidt de expert zich? In zijn ontwerp, technologie en temperatuurregeling.

Met de Expert kunt u kiezen tussen drie temperaturen en uw eigen aanpasbare drankjes maken via de Bluetooth-technologie. Met een druk op de knop op uw telefoon worden uw favoriete drankjes gemaakt. U hoeft dus niet met de instellingen te spelen.

De Expert is ook zelfreinigend en stelt u in staat om via de app-interface vervangende pods van de website van Nespresso aan uw deur te bestellen.

De Expert is een stijlvolle machine, maar uiteindelijk scoorde hij niet hoger in onze ranglijst. Dit komt omdat het nog steeds dezelfde koffie maakt als modellen van lagere kwaliteit. Zwarte koffie is zwarte koffie. De be>

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

28 okt.2018

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

07 mei 2017

5 Beste koffiezetapparaat met grinder: Grind and Brew 2019

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016