border=0

Latte Art Swan

De latte art Swan combineert 3 koffiekunsttechnieken uit het verleden: de rosetta, de tulp en het hart.

Bovendien is er een toegevoegde koffiekunsttechniek genaamd de 'drag', wat de nek van de zwaan creëert. Ik raad aan om vertrouwd te zijn met de basiskoffieontwerpen voordat je de zwaan gaat proberen, omdat het een vaste hand en techniek vereist.

★ Moeilijkheidsgraad: ★★★★ ★

Voorkennis vereist

Latte Art-proces

(1) De zwaan wordt in één keer gemaakt. Begin met het maken van een rosetta aan één kant van de beker. In plaats van de melk door het midden van de rosetta-golven te laten stromen zoals je normaal zou doen, trek je de melk >

(2) Houd vervolgens, wanneer uw kan de onderkant van de vleugel bereikt, uw kan stil terwijl u de kan heen en weer schudt zoals u zou doen bij het maken van een hart. Dit creëert het lichaam van de zwaan. Zorg ervoor dat de shakes klein zijn, want je wilt alleen een kleine cirkelvormige body maken. Duw de kan ook een beetje naar voren zoals je zou doen bij het maken van een ontwerp met tulpenkoffie.

(3) Zodra het lichaam compleet is, houd je de kan stil en 'sleep' je deze naar je toe om de zwanenhals te maken. Wanneer u de bovenkant van de beker bereikt, buigt u de nek van de zwaan in een U-vormige beweging. Het is be>

(4) Houd ten slotte de kan stil en schud deze heen en weer om een ​​kleine cirkel te maken zoals u zou doen bij het maken van een mini-hart. Til de kan op om een ​​dunne en gestage stroom melk te creëren en volg de melk door de cirkel. Hiermee maakt u het zwanenhoofd en maakt u het koffieontwerp af.

Over de auteur Ivan Bez

Ivan is de oprichter van Latte Art Guide en een barista met meer dan 5 jaar ervaring. Hij houdt van koffie en wil mensen helpen hun koffie te verbeteren. Lees hier meer over hem.

Volg me op:

gerelateerde berichten

15 mei 2013

Latte Art Omgekeerde Rosetta-tulp

01 mei 2013

Latte Art Scorpion

Populaire posts

12 verschillende soorten koffie uitgelegd
Basics
30 januari 2016
Hoe melk te stomen voor Barista-koffie
Basics
22 februari 2013
De meest obscure koffie die je maakt als een barista - een beetje tirade
Commentaar
29 okt. 2013
3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019
Slijpmachines beoordelingen
24 juli 2016