Categoriearchieven voor espressomachines

13 roze koffiezetapparaten voor chique huizen

Wat is beter dan een ochtendkoffie? Een koffie gemaakt van een chique roze koffiezetapparaat natuurlijk! Het laat niet alleen je keuken opvallen met kleur, maar laat je persoonlijkheid schitteren met cafeïnehoudende goedheid.

In deze gids heb ik de 13 beste roze koffiezetapparaten vermeld. Je vindt alle soorten koffiezetapparaten op een rij: roze koffiepotten, espressomachines, keuirgs en meer. De lijst bevat zowel betaalbare koffiezetapparaten als die meer geschikt zijn voor de liefhebber.

Lees verder

5 beste beoordelingen van Nespresso-apparaten: Barista's Choice 2019

Na 12 uur onderzoek naar het volledige koffiebereik van Nespresso hebben we vastgesteld dat er niet één maar twee zijn   beste Nespresso-machines. Voor de espressoliefhebbers is het de Essenza Mini . Voor de cappuccino-liefhebbers is dit de Lattissima One . Lees verder om erachter te komen waarom we twee winnaars moesten kiezen.

Lees verder

5 Beste koffiezetapparaat met grinder: Grind and Brew 2019

Wil je het geheim weten voor het maken van stom heerlijke koffie?

before br ewi ng ! Het antwoord is simpel: maal verse koffie net voor het brouwen !

Daarom is het van essentieel be>

Lees verder

Creatista Plus Review: het partnerschap tussen Nespresso en Breville

Als je nadenkt over wie er heerst in de koffiescene voor consumenten, denk je aan twee merken: Nespresso en Breville. Dus wat gebeurt er als deze deze twee gezellig maken en hun technologie delen? existed before. Je krijgt een liefdeskind dat nooit eerder heeft bestaan. Laten we deze baby verder verkennen in deze Creatista Plus door Breville-recensie. (Of klik hier om de prijs te controleren).

Lees verder

Jura Z6 Review: Goodbye Baristas, Hello Automation

De robots nemen onze taken over en stelen! Hun nieuwste slachtoffer in hun zoektocht naar wereldheerschappij ... jouw lokale barista. Of dat zou je denken na het gebruik van Jura's nieuwste creatie. Ontdek waarom ik achterbleef in mijn laarzen in deze Jura Z6-review.

Lees verder