border=0

Beste Franse perskoffiezetapparaat 2019 - Een epische zoektocht

Nadat ik mijn oude Franse pers had laten vallen en gebroken, ging ik op zoek naar het beste Franse perskoffiezetapparaat dat de tand des tijds zal doorstaan. Mijn reis leidde me naar de Espro Vacuum Press . Het is zonder twijfel de beste koffiepers die er is, hoewel het wel een premium prijs heeft. De SterlingPro is een goed budgetalternatief voor diegenen die waarde hechten aan duurzaamheid en warmte vasthouden.

Lees verder

3 Beste koffiemolens voor thuis: een baristagids 2019

Dit is de deal: als je geen goede koffiemolen gebruikt, smaakt je koffie vreselijk .

Lees verder

6 Beste cappuccinomakers voor thuis: 2019 Barista-gids

Het vinden van de beste cappuccinomaker isprecies   zoals een auto kopen.

of performance...but it'll empty your wallet just as fast! De "Ferrari" van cappuccinomakers gaat je VEEL prestaties geven ... maar het zal je portemonnee net zo snel leegmaken!

Terwijl de "Toyota" van cappuccino-makers goed werk gaat doen, verwacht gewoon niets spannends.

Het is een compromistaak waarbij u uw budget moet afstemmen op de functies, automatisering en bouwkwaliteit van de machine, omdat deze allemaal de prijs beïnvloeden.

Dus het antwoord op wat de "beste" is, is "het hangt ervan af" - vervelend toch? Ik haat ook het antwoord "dat hangt ervan af".

Lees verder

Breville Oracle Review - De hybride die indruk maakt

Breville is geen onbekende voor innovatie. Het is een bedrijf dat voortdurend vooropgezette ideeën uitdaagt over wat te verwachten van espressomachines en het nieuwste productaanbod, het Breville Oracle, is geen uitzondering. Het vervaagt de lijnen tussen semi-automatisch en superautomatisch en creëert een hybride die nooit eerder heeft bestaan. Tot mijn verbazing vind ik het leuk. Ontdek waarom in deze Breville Oracle review of klik hier om de prijs te controleren.

Lees verder

Gedeconstrueerde koffie is geen goede koffie - het perspectief van een barista

Als je het nu nog niet hebt gezien, heeft internet zijn verstand verloren over de "gedeconstrueerde koffie" gescheiden van een café in Melbourne, Australië.

"De hipsters zijn te ver gegaan" is het collectieve tumult. Maar is het eigenlijk zinvol om op deze manier een koffie te serveren?

Lees verder